Af William Skindhøj

Der var kamp til stregen, da slaget om de fede præmier til årets sponsorløb skulle stå!

Intet mindre end 32 løbere stod klar til start da dette års sponsorløb i Århus Valgmenighed blev afholdt d. 22 september.

Dagen bød desuden på picnic-stemning med hygge, fællesskab og højt humør i Åby Park både før og efter sponsorløbet. De udmattede løbere kunne efter sponsorløbets afslutning nyde en velfortjent hotdog i det gode vejr, imens pengene blev talt sammen.

Første-præmien gik i år til Daniel Borg Østerby, der på flotteste vis samlede hele 8.420 kr. ind. Med sved på panden fik han efter sponsorløbets afslutning overleveret et Garmin Forerunner 255 løbeur, så han kan fortsætte de gode løbe-takter.

Udover førstepræmien var der også præmier til andenpladsen, en “Flest sponsorer” pris og en fællesskabspris til det fællesskab der indsamlede flest penge.

Alt i alt blev der samlet 64.000 kr. ind. De indsamlede penge går til ÅVM og YFC´s arbejde for at gøre Jesus kendt bland børn og unge i Århus og resten af Danmark.

Fra YFC og ÅVM´s side vil vi gerne sige et kæmpe TAK til alle dem der har været med til at skabe dagen.

Tak til løberne og sponsorerne for at “Gi det bedste til de næste”, og tak til alle dem der kom og skabte god stemning på dagen! Der skal også lyde et stort tak til alle de frivillige, der har været med til at stable hele arrangementet på benene!

Vi ses igen næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *