Af Mie Nygaard, Sporleder for BørneOase

Vi på BørneOase-teamet et i fuld gang med at planlægge SommerOases fedeste børnefest. Vi får blandt andet besøg af Joachim Hejslet, der spiller op til fest og så går vi i fodsporene af professor Mackenberg på jagten efter det levende vand.

I år er temaet hellighed og sammen skal vi undersøge, hvad der er med det der levende vand, man snakker om i Bibelen. Vand bliver det gennemgående tema, som forhåbentlig gennemstrømmer både musik, snak, aktiviteter og bøn. I kan tro det bliver godt!

På BørneOase ønsker vi ikke blot at opbevare børn men at give dem oplevelsen af, at Gud og mennesker vil dem det godt. Derfor har vi brug for en masse gruppeledere, der sammen med børnene synger, leger, lytter og snakker sig igennem et arrangeret program.

Opgaven er tilrettelagt og ligetil – du skal blot have lysten til at give børnene på BørneOase en fantastisk uge. Hvis du kunne se dig selv i den opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig (Mie@buo.dk // 61675556).

Hvis du har spørgsmål om nogle af de andre børnespor (PixiOase og Minioase) eller Juniorzonen og Børneværkstedet, så tøv heller ikke med at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *