Af David Viftrup, daglig leder

Her i Aarhus Valgmenighed er vi godt i gang med at forberede årets årsmøde og årsfest, der løber af stablen den 2. december.

I MR arbejdes der med at klargøre en ny vision for den kommende periode. På staben er årsrapporten ved at tage form, hvor vi kigger tilbage på året, der er gået, og hvordan de forskellige områder har udviklet sig, og hvad Gud har gjort undervejs. Rapporten udkommer i dagene op til årsmødet. 

På årsfestteamet arbejdes der på at skabe rammerne til en forhåbentlig berigende og fantastisk dag sammen med hele kirkefamilien. I går kom indbydelsen ud til årsmødet og årsfesten, så det nu er muligt at tilmelde sig. Årsmødet er kun for medlemmer, mens årsfesten er åben for alle, der oplever ÅVM som deres menighed og kommer i vores fællesskaber og til vores gudstjenester, og gerne vil feste sammen med menigheden og fejre året, der er gået.

Lokal menighed

I Efeserbrevet skriver Paulus om menigheden og beskriver den sådan her i kapitel 4 vers 15:

Men sandheden tro i kærlighed skal vi i ét og alt vokse op til ham, som er hovedet Kristus. Ud fra ham føjes hele legemet sammen og holdes sammen, idet hvert enkelt led hjælper til med den styrke, det har fået tilmålt, så legemet vokser og opbygges i kærlighed

Paulus beskriver menigheden som et legeme, hvor hver person er et af lemmerne. Det betyder, at vi er tæt på hinanden og har brug for hinanden, præcis som det er tilfældet i en menighed, der er det lokale udtryk for legemet, hvor Jesus er hovedet. 

Paulus’ ord styrker vores tro på det at være lokal menighed. Et fællesskab, hvor troende kan mødes, styrkes i troen og tjene hinanden. Årsmødet og årsfesten er en fejring af dette fællesskab og en taknemlighed til Jesus for, at han har sat os sammen. 

Et konkret udtryk for at være en del af fællesskabet her op til årsmødet er at bære med – også økonomisk. At investere i din lokale kirke. Derfor er vi i gang med den årlige tilsagnsproces, hvor vi beder alle om at melde ind, hvordan deres givertjeneste ser ud i 2024. Er du medlem af ÅVM, så skulle du gerne have fået mail omkring dette. 

ÅVM’s udvidede familie

Er du ikke medlem, men har hjerte for ÅVM, så vil vi også gerne invitere dig til at være med. Måske kommer du i et af vores mindre fælleskaber eller er fast med til gudstjenesten uden lige at være medlem, eller du oplever, at Aarhus valgmenighed er med til at give værdi for dig eller dine kære. Det kunne være fordi du har børn, der kommer i kirken, fordi du deltager online til vores gudstjenester eller andet. Uanset hvad, så vil vi gerne invitere dig til også at bære med ved at blive en del af ÅVM’s udvidede familie og starte en givertjeneste, der støtter arbejdet i ÅVM. 

Du kan læse mere om ÅVM’s udvidede familie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *