Dansk Oase har også i år valgt at lave et online-SommerOase, som er tilgængeligt og brugbar for alle rundt i hele landet. Vi ser dette som et stort plus, og vi ønsker som ÅVM at afholde SommerOase i tråd med dette.

Derfor vil vi gerne invitere til SommerOase i ÅVM fra d. 18. – 21. juli

Vi oplevede sidste år, hvor meget disse dage i ÅVM kan bidrage til fællesskaber på tværs af menighedens allerede eksisterende fællesskaber, grupper og aldre. Vi kan godt ærgre os over, at SommerOase endnu engang ikke bliver én stor samlet uge i Horsens. Omvendt vælger vi, at se det som endnu en mulighed vi har, for at rykke endnu tættere på hinanden i Aarhus Valgmenighed.

SommerOase i klynger og/eller på Mjølnersvej ÅVM

Med datoerne på plads, kan man med fordel allerede nu sætte et X i kalenderen, så man ikke går glip af det. Der kommer til at være aktiviteter og program, som man kan koble sig på i Aarhus Valgmenighed, men online-løsningen giver samtidig den mulighed, at man som klynge sammen kan tage et sted hen og holde SommerOase, som flere fællesskaber gjorde sidste år. Der er så at sige mulighed for at holde SommerOase “out there” blandt andre folk på en ganske almindelig campingsplads, på en lejr, eller hvad man finder på.

Tilmelding til SommerOase

Dansk Oase er i gang med online programmet, og vi er gået i gang med program for SommerOase i ÅVM. Endeligt program lander i april, hvor også tilmeldingen bliver åbnet. Så indtil videre skal du ikke gøre andet end at glæde dig til sommer, og reservere dagene og begynde at snakke med dit mindre fællesskab omkring jeres løsning.

Udover Online SommerOase har DanskOase lanceret en plan for hele sommerferien, hvor der i stort set hver uge er en lejr, der henvender sig til de forskellige aldersgrupper. Man kan se hele listen over lejre via dette link: https://www.sommeroase.dk/planlaeg-din-sommer/. På den måde kan man planlægge sin sommerferie, så SommerOase (i alle sine varianter) bliver en del af ens sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *