Af Ruth Overgaard Kristensen

TILLYKKE. Du har nu muligheden for ikke at skulle noget. Bare VÆRE. VÆRE sammen med Gud og vi andre som ”én menighed i bøn” .

Invitationen til os som menighed er at komme tilbage til kilden og drikke af det levende vand. (Ez. 47, og Johs. 4).

Fra den 22. april til 29. april er ”Himmelrummet” igen i ca. 155 timer indrettet til et kreativt bønnerum, hvor du kan enten kan være i enrum med Gud eller invitere andre med ind i fællesskabet med Gud selv. Det kan ske dag og nat.

Via hjemmesiden 247bøn.dk kan du booke en tid. Der er tre valgmuligheder. Enten ”lukket” hvis du ønsker at være alene. ”Åben” hvis andre gerne må bede med uden der er et program. ”Fællessamling” er kendetegnet ved, at nogle har taget initiativ til at lede bønnen vha. en form for ramme om den tid, vi er samlet.

Under bønnen kan det være, at du får lyst til at give udtryk for det/dem, Gud lægger dig på hjerte. Gennem ord, billeder, bevægelse kan du være med til at ”Himmelrummet” emmer af liv til inspiration for de næste, der kommer ind i rummet.

Ønsker du at bidrage til bedeugen; enten ved at indrette rummet d. 22. april eller tage rekvisitter ned d. 29. april . Har du en idé til bønnestation, eller vil du gerne stå for en fællessamling på bededag d. 27? Så kontakt Ruth Overgaard Kristensen på telefon 30 22 08 18 inden den 12. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *