Af Rikke Hartman Norup

I begyndelsen af 2023 startede der er nyt fællesskab op i Aarhus Valgmenighed. Morten Dahl, Benjamin Byg og jeg sad alle tre med en følelse af at være et sted i livet, hvor vi var lidt ”midt imellem”, og hvor mange af vores jævnaldrende var flyttet fra menigheden. Derfor opstod ønsket og initiativet til at starte et fællesskab med plads til lovsang, åndeligt fællesskab og samvær med andre medlemmer, som stod et lignende sted i livet, og som også ønskede et fællesskab at kunne komme i.

Siden dette har 25+ fællesskabet været afholdt ca. hver 3. uge nede i kirken, hvor alt mellem 15-50 har været deltagende. Her er det både singler, par og par med børn, som har kigget forbi, og har deltaget på den måde, der passede dem bedst. Aftenerne har budt på madfællesskab, god tid til at lovsynge sammen og til at søge Gud på forskellige måder. Dette har blandt andet været gennem deling af vidnesbyrd, stilhed til at lytte efter Gud samt forbøn for hinanden. Af hensyn til at mange har forskellige forpligtelser i løbet af ugens aftener, har vi prioriteret at mødes på forskellige ugedage, hvilket er noget, der i stor grad har fungeret for de deltagende.

Personligt har jeg selv fundet stor glæde i at komme i 25+. Her er netop ønsket om fællesskab med hinanden og Gud blevet opfyldt, hvilket har givet mig en fornyet følelse af at høre til i menigheden.

Vi ser frem til at starte 25+ op igen her efter sommerferien. Her byder vi fortsat flere nye velkommen til at tage del i vores fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *