Af Jane Baumgartner, leder af børnekirken

Ugerne i juni er for mange børn præget af afslutninger – et klassetrin forlades og et nyt skal bydes velkommen på den anden side af sommerferien. 

Men for nogle børn vil det være en helt ny hverdag, der skal bydes velkommen – nemlig de børn, der går fra at være børnehavebørn til at blive skolebørn. 

I Noahs Ark (3-6 år) satte lederteamet sig for at lave en særlig markering af dette – for med skolestarten rykker de børn, der har lyst til det, videre til Bataljonen (0-3 kl). Gode år i Noahs Ark slutter – og noget nyt begynder!

Søndag den 19. juni blev således en lidt anderledes dag i Noahs Ark. Der var lækre snacks i stedet for de klassiske børnekirkekiks, og i stedet for det vanlige program var der sjove lege udendørs, hvor børnene (og de voksne) blev udfordret til at balancere med en kartoffel på en ske, skyde til måls med avisbolde og sidst, men ikke mindst: stopdans. Det var super hyggeligt og sjovt – og alle de store børn blev ønsket held og lykke på deres videre færd gennem børnekirken – med stor tak for alle de smil og gode stunder, de har bidraget med i Noahs Ark! Vi vil klart savne dem i Noahs Ark – men byder dem også MEGET velkomne i Bataljonen! 

Børnekirken holder helt ferie den 17., 24. og 31. juli 2022, men eksisterer i sommerudgaver den 10. juli samt 7.  august. 

Er I i tvivl om hvilken gruppe, jeres barn hører til, eller har I andre spørgsmål eller informationer, som jeres børne/teenledere bør vide – så tøv ikke med at tage kontakt: jane@valgmenighed.dk

Ønsker alle en rigtig dejlig sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *