Amanda Lagoni, parterapeut og sexolog

Kom til foredraget ‘At elske er ikke en følelse – et foredrag til og om parforholdet’ med Amanda Lagoni.

Dato: 30/5 2024
Tid: 19 – 21
Sted: Mjølnersvej 6, 8230, Aarhus V
Pris: 120,-

Køb billet her

Om foredraget:
Et foredrag om sex, kærlighed og kommunikation – skarpt, humoristisk og vedkommende.

Med en faglig skarphed, og en personlig og nærværende humor og lethed, taler Amanda Lagoni ind i samtiden, og belyser især brændpunkterne hos det moderne parforhold, med ønsket om skabe tro og håb for den varige relation, og hele afstanden, der kiler sig ind i parforholdet, med hverdagen og konformiteten.

Vi vil gerne have god sex og inspirerende samtaler, hvor vi føler os set og hørt. Vi vil gerne føle os elsket og samtidig mærke lidenskaben. Men er det muligt at fastholde forbindelsen, lysten og nysgerrigheden i det varige parforhold? JA! – siger Amanda Lagoni, og i dette foredrag, hvor vores forskelligheder bliver belyst, og myter bliver aflivet, får vi netop konkrete redskaber til at fastholde og forny lysten, forbindelsen og nysgerrigheden i parforholdet.

Foredraget “At elske er ikke en følelse”, tager udgangspunkt i bogen med samme titel, samt Lagoni’s andre bøger, og er et foredrag til og om det varige parforhold, med udgangspunkt i kærlighed, erotik og kommunikation.

Foredraget varer 120 min. inkl. pause og input / spørgsmål fra publikum. Det henvender sig til alle voksne, og er relevant både for parret og for veninder / venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *