Af David Viftrup, daglig leder

SommerOase er på vej, og vi glæder os til at være sammen med hele vores store Oasefamilie.  

Vanen tro ligger vi fordelt i landsbyer udover den store campingplads, som man kan tilknytte sig i forbindelse med tilmeldingen. Vi regner med at ca. 400 personer kommer til at ligge i ÅVM landsbyen. 

Tilmeld eller opret en gruppe

En nøgle til at falde godt til i ÅVM-lejren er at bo med en mindre gruppe, da det kan være svært at overskue hele landsbyen. 

SommerOase har derfor lavet en mulighed for, at man kan oprette eller tilmelde sig en gruppe i ÅVM-landsbyen, som man kommer til at bo tæt sammen med. Det kan være din klynge, smågruppe eller en anden vennegruppe, du gerne vil bo med.

Er du i tvivl om, hvordan man gør, så brug denne vejledning (link).

Er der ikke lige en gruppe, du kender eller har aftale om at bo med, så tilmeld dig en af følgende grupper, som er kort beskrevet her: 

VoksenVM og venner (Voksne med større børn)

Unge børnefamilier (Yngre par og singler, der har mindre børn)

Heim og venner (Mange småbørnsfamilier)

Unge i ÅVM (Unge i 20’erne)

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på kontoret, så kan vi være med til at guide til en god gruppe.

Bor du af gode grunde i en anden landsby end ÅVM’s, så håber vi, at du vil komme forbi og hilse på i løbet af ugen. 

Bor du i telt, så er det desværre ikke muligt at tilmelde sig en gruppe. Dette skyldes at brandmyndighederne kræver, at alle telte ligger i samlede områder med andre telte. I ÅVM-lejren plejer der at være 2-3 teltområder.

Fællestelt

Vi har også et fællestelt i ÅVM landsbyen, hvor vi har mulighed for at samles på tværs af alle grupperne og fællesskaberne. 

Ved teltet vil der være 3 grill, som det er muligt at lave mad på hver aften, og i teltet vil der være skabt en hyggelig stemning med sofaer, borde og bænke, hvor det er muligt at spise mad eller hygge sig i løbet af dagen. 

I fællesteltet kommer der til at være forskellige events i og omkring teltet i løbet af ugen. Vi er ved at sætte programmet på plads, og vender tilbage med nærmere info, når det er fastlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *