Af Filip Arnbjerg, leder af Frisbee

Lørdag den 9. september om formiddagen tjekkede 22 dejlige børn ind på lejren, og vi fik sat telte op efterfulgt af middagsmad. Vejret var med os, det var dejlig varmt, og vi brugte poolen og vildmarksbadet rigtig meget.

Men først skulle vi lære hinanden lidt bedre at kende, så vi havde både navnelege og samarbejdslege med bolde, legoklodser og tegninger. Om eftermiddagen blev der tegnet, plasket i vand, spillet fodbold og bordtennis m.m. 

Til en helt klassisk lejr hører naturligvis bål, og denne lejr var ingen undtagelse, hvad det angik. Vi fik lavet et rigtig dejligt bål og hyggede med snobrød og skumfiduser. Senere sang vi og havde en andagt, hvor Malene fortalte om, at Jesus er med os både på de lyse, gode dage – og på de dage, hvor det hele opleves mørkt og træls. 

Lejren foregik på en stor gård lige uden for Elev – og en af de gode gevinster ved det var, at naturen var helt tæt på. Der blev fx fundet en lille markmus, som nogen synes var meget spændende, sød og nuttet. Den fik lov til at blive lejrens lille maskot for nogle timer, før den blev sat fri lige inden sengetid.

Til en rigtig lejr hører naturligvis også et natløb – så kort tid efter der var blevet ro i teltene, havde vi et løb i nattens mulm og mørke, hvor børnene skulle ud og finde ”radioaktivt affald” bestående af knæklys i vandflasker, som lå og lyste op i mørket. Det var lidt spændende; lidt uhyggeligt – og så alligevel også meget sjovt. 

Søndag morgen gemte solen sig lidt bag en sky – men efter morgenmaden hoppede børnene igen i vildmarksbadet, før teltene skulle pakkes sammen. 

TAK for en rigtig dejlig lejr. 

Vi ses i Frisbee om søndagen – og tirsdage til klubaftener. Tjek ÅVM’s kalender for de præcise datoer for klubaftener. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *