Af David Viftrup, daglig leder

Onsdag aften blev første visionsaften ud af 4 afholdt. 

Fokus var at udvikle idéer og undersøge muligheder omkring to af vores fokusområder i den nye vision, ”Centeret om Jesus, involveret i byen”. Denne aften var det ”Styrke karismatisk hverdagskultur” og ”Fremme trossamtalen”, der var i fokus. 

Der var ca. 30 personer, der var med, som efter en fælles start fordelte sig på de to områder i hver sin side af kirkesalen, hvor der blev opstartet en kreativ proces omkring fokusområdet. 

Hans-Christian Pettersson og Samuel Svendsen gik i spidsen for den karismatiske hverdagskultur og ledte processen der, imens Jeppe Carlsen og David Viftrup tog ansvaret for området omkring at fremme trossamtalen. 

Det var dejligt endelig at komme i gang med næste skridt efter vi præsenterede visionen tilbage på årsmødet. Der kom masser af idéer og muligheder, som vi skal undersøge nærmere, og man kunne hele vejen rundt mærke hjertet for sagen hos alle, der var med. 

Næste visionsaften er den 4. april, hvor vi igen har fokus på de to områder. Havde du ikke mulighed for at være med på første aften, så bare kom med d. 4. april. Her følger vi op på processen fra første aften og bygger videre på idéerne og mulighederne. 

Visionsproces for ”Opbygge byen” og ”Udvikle omsorgen i menigheden” har opstart d. 28. april efter fællesgudstjenesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *