Forbøn er en vigtig del af Aarhus Valgmenigheds DNA – og har altid haft sin faste plads ved gudstjenesterne. Imidlertid har alle mulige restriktioner betydet, at forbønnen det sidste års tid primært har levet ude blandt menighedens medlemmer; i celler og klynger – og online. Det har været rigtig godt!

I efteråret var en del af menigheden med på forløbet ”Mærk Gud”, som blandt meget andet lagde en god basis for en sund forbønstjeneste. Nu ønsker vi, at dette kommer hele menigheden til gavn og med den seneste lempelse af restriktioner, vil vi genindføre forbønnen til gudstjenesterne.

Forbønnen vil rent praktisk foregå i rotunden, hvor alle har mundbind på. Vi vil så vidt muligt bestræbe os på at overholde afstandskravet på 1 m. Hvis der bliver for trangt inde i rotunden, vil forbederne rykke ud langs sidevæggen bag skærme, så der kan holdes afstand.

Som altid har forbedere tavshedspligt.

Vi fortsætter tilbuddet om onlineforbøn på bedformig@valgmenighed.dk . Har du spørgsmål; ønsker du forbøn – eller vil du høre mere om forbønstjenesten, så kontakt jane@valgmenighed.dk

Kh.

Jane Baumgartner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *