Af David Viftrup, daglig leder

I tirsdags mødtes jeg med værtsgruppen i menigheden. Det er den gruppe af medlemmer, der står ved døren og hilser velkommen til kirkegængerne, deler velkomstposer ud og hjælper mennesker med spørgsmål til kirken efter gudstjenesten.

Det var virkelig opmuntrende at mærke hjertet hos dem alle. Et hjerte for, at mennesker må blive set og opleve sig velkommen i vores menighed. Både os, der kommer mange søndage, og dem, der er på besøg eller ved at undersøge, om ÅVM kunne være et hjem for dem. 

Igennem det første halve år har vi delt over 200 velkomstposer ud til personer, der er i kirken for første gang. For mig er det et højt tal, og det har synliggjort, hvor mange nye/gæster, der kommer forbi ÅVM. Læg så alle dem, der ikke lige rækker hånden op, og dem, som er kommet for 2., 3., eller 4. gang og stadig er nye og undersøgende på kirken, til tallet.

”Lad broderkærligheden vare ved; glem ikke gæstfriheden, for ved at være gæstfrie har nogle uden selv at vide det haft engle som gæster”

Hebr. 13,1-2

Det betyder, at vi hver søndag har brug for at være gæstfrie og være opsøgende og inviterende over for dem, der stadig er nye i kirken. Ser du en person med en velkomstpose, så husk at sige hej og velkommen i kirke. Spørg eventuelt til deres oplevelse af at have været med. 

Fællesskabet i ÅVM er langt mere end søndagsgudstjenesterne. Derfor kører vi kampagne på at invitere folk ind i vores mindre fællesskaber, som både inkluderer smågrupper og lidt større klynger. Vi har brug for begge størrelser for at få alle med.

Som noget nyt opstarter vi intro-smågrupper, som starter op hvert halve år. Her kan man komme med i en ny gruppe, og prøve af om det fungerer. Hannah Viftrup Højlund er blevet den nye koordinator for vores mindre fællesskaber, og fortæller mere om det her i nyhedsbrevet. 

Leder du efter et fællesskab, så tjek vores fællesskaber ud her, eller kontakt Hannah ved at udfylde formularen på siden for smågrupper her.

I Hebræerne 13,1-2 står der: ”Lad broderkærligheden vare ved; glem ikke gæstfriheden, for ved at være gæstfrie har nogle uden selv at vide det haft engle som gæster”. 

Må Gud give os nåde og visdom til at være en kirke, der er gæstfrie i både det store gudstjenestefællesskab, vore mindre fællesskab og i vores hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *