Cecilie Sode Jensen

Jeg har haft problemer med spændingshovedpine siden 7. Klasse. Jeg er blevet bedt for mange gange, men har haft en lang periode hvor jeg ikke har haft lyst til at opsøge forbøn, da jeg er blevet skuffet så mange gange. I løbet af en undervisning på Kaliber fik jeg fik fornemmelsen af, at jeg måske skulle prøve at blive bedt for igen. De andre bad for mig et par gange og jeg mærkede ingen ændring. De bad igen, og jeg kunne dreje mit hoved rundt så let som ingenting – uden smerte i nakken. Jeg havde stadig ondt i hovedet – men meget mindre. Senere samme dag bad jeg én om at be’ for hovedpinen. Hun lagde sin ene hånd på min pande, den anden på nakken. Jeg mærkede en hel fantastisk lindrende varme sprede sig henover mit ansigt og ned over min nakke og skuldre.

Jeg er ikke kommet helt af med min hovedpine, men den lindring jeg oplevede den weekend, som jeg stadig mærker til, var helt fantastisk. Jeg oplevede det som en kæmpe kærlighedserklæring fra Gud til mig!

One thought on “Guds kraft på Kalibersamling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *