Af Linda Gadsbøll

For nogle medlemmer sker der meget. For nogle medlemmer sker der lindamåske ikke så meget, og nogen syntes måske ligefrem at det er … kedeligt med det der bøn.

Min observation har været at bønsområdet i ÅVM har sejlet sin egen sø gennem længere tid.

Der er så sket det at Gud har bragt Elise Asmussen, Natasha Davis-Skjøth og jeg, Linda Gadsbøll sammen, og vi har alle tre en passion for bøn. Vi er det nye lederteam for bøn i ÅVM. Jeg er leder for forbønsområdet, men vi vil gerne brede paraplyen op til at invitere alle der har gang i noget med bøn med i følgeskab med os.

Vores drøm er at vi som menighed bliver bedre til at bede, og at bøn må fylde mere i hver enkeltes liv. For gennem kommunikation med Gud, kommer vi til at leve tættere på Gud.

Forleden aften kunne min 12 årige datter ikke falde i søvn. Forud for lejrturen med skolen var hendes tanker denne sene aftentime ved at køre afsted med hende. Som vi har for vane i den slags situationer, beder jeg altid for hende. Da jeg var færdig med at bede, sagde hun : “Hvorfor virker det altid når du beder, og ikke altid når jeg selv gør det”? Guds fred var hos hende.

Se det er netop grunden til at vi skal bede for hinanden. For det er jo sådan det er. Det kan nogle gange virke som om ens egne bønner ikke virker. Andre gange virker de upåklageligt. Det kan måske vække lyst til en lang teologisk debat om bøn, men ikke hos mig. Jeg vil nærmere sige: Smid håndklædet i ringen hvis dine bønner er ”ude af drift”, og få en kristen bror eller søster til at bede for dig ASAP.

Forbøn er ikke beregnet til et afgrænset område af kirken, men kan og skal foregå overalt hvor vi mødes. Men det er samtidig godt at vi har et afgrænset område i kirken, som er beregnet til netop forbøn, for så ved vi alle hvor vi kan gå hen og søge forbøn.

Det er hermed en invitation til at komme og blive bedt for til vores Gudstjenester i ÅVM, for I har brug for det.

Jeg vil også gerne invitere flere med på vores forbønsteams i kirken. Jeg ved der sidder nogen rundt omkring, som har en særlig gave til at bede, og en særlig lyst. Vi har som menighed brug for dig. Og så har jeg i øvrigt lige inviteret hele menigheden til forbøn, så der bliver mega kø… Skriv til mig på lindagadsboll@gmail.com hvis du har lyst til at være med på team.

Elise, Natasha og jeg er ved gøre klar til et kursus om bøn, som vi holder d. 9. 16. 23. Og 30 November. Kurset hedder ”Lær os at bede” (Luk. 11,1) Vi vil se på hvordan Bibelen lærer os at bede og bruge den autoritet som Gud har givet os. Undervisningen foregår hovedsagligt på engelsk. Prisen er 150 kr. Som betales ved tilmelding på www.aarhusvalgmeninghed.dk. Alle er velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *