Med de nuværende restriktioner er, som tidligere meldt ud, muligt at mødes fysisk i klynger udenfor, da det går ind under foreningslivet i Danmark.

Det er flere klynger begyndt at benytte sig af. Det gælder blandt andre Storfamilien inVEST og SALT. De har begge sendt en hilsen til menigheden, hvor de herunder fortæller om deres klyngesamling under åben himmel. Vores håb er, at det skaber inspiration og motivation til flere klynger ønsker at kunne mødes fysisk og have fællesskab med hinanden, selvom vi fortsat ikke kan samles indenfor

Klyngeaften i SALT

Zoom-klyngeaftener er officielt ovre, og nu kan vi igen mødes in real life!

Det er da en fantastisk nyhed, som i går aftes fik 25 klyngemedlemmer til at trosse regn, blæst og kulde. Vi mødes til opstartsaften 2.0 i HC’s have med bål, pizza og lovsang, og så gik de næste par timer med snak og grin. For selvom det var en kold aften, trængte vi til igen at dele liv, tro og alt der imellem. Vi sang et par lovsange med corona-afstand ude i haven, helst dem med fagter for at holde varmen, men skyndte os så tilbage rundt om bålet bagefter.  Det var en virkelig dejlig aften, og jeg tror det gik op for os på ny, hvor givende det er at mødes i et fællesskab. Og så slår live lovsang altså online lovsang, også selvom man skal stå ude i blæsten.

Påskefællesskab i Egebakkeskolens skolegård

Duften af ristede skumfiduser vs. røg i øjnene. Solens varmende stråler vs. hagl og blæst. Lovsang vs. barnegråd.

Opstarten på klyngesamling i storfamilien inVEST, efter mange måneders coronanedlukning, var fyldt af kontraster. Det var som om, at påskens modsætninger på forskellig vis blev afspejlet i vores møde i Egebakkeskolens skolegård.

Da klokken nærmede sig 14.00 på 2. påskedag, havde flere af os på en måde lyst til at blive hjemme i vores hyggelige lille boble med en kop varm kakao, men samtidig var længslen efter at mødes med hinanden om Gud så stor, at vi trodsede vejr og vind.

Vi mødtes 4 familier i 2 timer, hvor påskens budskab blev delt – både gennem lovsang, forkyndelse og en kreativ aktivitet. Alle børn fik et kors med hjem, samlet af 2 pinde, som de havde fundet i naturen.
Det var skønt endelig at ses igen og få lov til at føre en masse halve samtaler med andre forældre mens vi navigerede rundt i utallige afbrydelser og henvendelser fra børnene. Det er sådan det plejer at være – og vi elsker det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *