Af Daniel Kjær Holmberg, studentermedhjælper

Søndag den 5. maj blev otte smukke, sprudlende og selvstændige unge konfirmeret i ÅVM. Foran menigheden skulle de sige trosbekendelsen, og derefter blev de enkeltvis kaldt op for at sige ja til det endnu større ja fra Gud, som har lydt over hele konfirmandernes liv.

Vi svarer ja til dig

Løber ind i din favn

Trofast er du, Gud, elsker os endnu

Der er ingen lig’som dig

Arvid Asmussen

Derefter gav Hans-Christian Vindum Pettersson dem et vers, salvede dem til disciple af Jesus og en forælder kom på scenen og bad for deres konfirmand. 

Hans-Christian måtte dæmpe menigheden, som var vilde efter at bryde ud i applaus, og da vi så endelig fik lov til sidst, så ville klapsalven og støtten til konfirmanderne ingen ende tage. 

Konfirmanderne kommer alle fra forskellige skoler, og derfor er det ikke muligt at lave en blå mandag, men onsdagen efter konfirmationen, blev der holdt afterparty for konfirmanderne sammen med teenklubben. 

Vi mødtes på Battlearena til en omgang lasertag, hvor forskellen mellem præst og konfirmand var helt udlignet. Her var det alle mod alle. Det var godt vejr, så da vi kom tilbage til ÅVM kunne vi sidde udenfor og spise pizza og efterfølgende lege sammen.

Derefter blev det tid til at søge Gud sammen, Hans-Christian fortalte om Peter, Jakob og Johannes som sammen med Jesus tager op på bjerget og får nogle vilde åndelige oplevelser. Det er virkelig muligt at komme helt tæt på Jesus også for os, og det gjorde vi så i bøn. Både om helbredelse, fremtiden, konfirmanderne, for os ledere og for dem i teenklubben, som efter sommerferien skal begynde på efterskole. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *