IMG_0769ny

Simone Nygaard Madsen

Hvorfor kan du kalde ÅVM for din familie?

Jeg kalder ÅVM min familie fordi jeg oplever at blive accepteret og elsket, og det er tydeligt for mig at kærligheden til hinanden regerer blandt ÅVM’ere. Jeg har tidligere prøvet at komme i andre kirker, men har ikke følt mig hjemme nogle steder før jeg begyndte at komme i ÅVM. Jeg har også altid haft det lidt ambivalent med ordet ”familie” og dens betydning, fordi jeg ikke nødvendigvis føler mig knyttet til dem, som er en del af mit kød og blod. Derimod har jeg, efter jeg blev kristen, forstået hvad det vil sige at have en familie i troen, hvor Guds kærlighed er større end alt og den familie klynger jeg mig meget mere til.

Hvilket dyr minder du mest om og hvorfor?

Der findes så mange søde dyr som jeg ville ønske, at jeg kunne sammenligne mig med, men faktum er at jeg nok mest af alt minder om en ulv. Jeg er ekstrovert og har det bedst omkring andre mennesker, og når jeg har fundet mig en ”flok” så vil jeg gå igennem ild og vand for dem. Jeg kan bo mange forskellige steder og tilpasser mig nemt til mine omgivelser og omstændigheder. Jeg er og virker ofte modig og selvsikker, men kan også godt stikke halen imellem benene hvis der kommer et større ”dyr”. Studier viser, at ulve er gode til at løse konflikter i flokken og aflæse hinandens kropssprog og intentioner, men de har også et temperament som kommer til udtryk når det er nødvendigt.

Beskriv din arbejdsdag i ÅVM

Når jeg møder ind kl. 8.30 er der tidebøn, hvorefter jeg kommer til at stå og snakke et par minutter med nogle af de andre imens vi tager en kop kaffe. Derefter sætter jeg mig ind på David eller Johannes’ kontor og skriver ned hvilke ting jeg skal nå i løbet af dagen. Det kan være at skrive artikler, eller læse andres artikler igennem, lave billeder i Photoshop, planlægge arrangementer i ÅVM etc. Jeg bruger også meget tid på at skrive rundt til folk på Facebook, email og sms og venter nogle gange længe på svar. Sådan er det vel når man arbejder med kommunikation? Nogle dage kan jeg have én eller flere møder og andre dage sidder jeg kun og laver nyhedsbrev og ordner ting på hjemmesiden. Jeg glæder mig altid til frokostpausen fordi jeg er sulten i 1 time før vi skal spise. Derfor har jeg altid svært ved at koncentrere mig til 12-tidebønnen.

Hvem er din favorit bibelperson og hvorfor? (Jesus gælder ikke)

Nok den næststørste kliché… Paulus.

Han er min favoritperson fordi han er et bevis på hvordan Gud kan ændre hvilken som helst persons hjerte drastisk og radikalt. Han er den person i bibelen (udover Jesus) som giver mig aller mest inspiration. Både igennem hvad han formidler i sine breve, men også ved den måde han lever sit eget liv på og måden hvorpå han står imod trængsler og fuldt ud stoler på Gud. Han er ærlig og kærlig, men også samtidig hård og kontant. Og så er han en apostel som brænder for at skabe nyt til gavn for Guds rige, hvilket jeg også selv er!!

Hvad var den sidste bommert, du lavede?

På min bilferie til Frankrig i juli måned kom jeg, med min bildør, til at ramme en anden bil. Jeg fik derefter en reprimande på tysk, som jeg ikke forstod.

Hvad er din yndlings lovsang og hvorfor?

”Vi vil tage skoene på” som Filip Simonsen har lavet, er klart en af mine yndlingslovsange. Der er gang i den og har en tekst som rammer mig dybt. Det er en sang som handler om mig og mit ansvar for at sprede evangeliet og Guds kærlighed, og det har jeg brug for at blive mindet om.

Vi synger den desværre ikke så tit.    

Hvad bliver du aldrig god til?

Jeg bliver aldrig god til at spille Volley! Det måtte jeg erkende da jeg gik på højskole.

Hvordan ser din fredag aften ud?

Min fredag aften kan se meget forskellig ud. Den kan blive brugt med venner og kæreste her i Aarhus, eller den kan blive brugt med familien i København. Men det kan også hænde at den bliver brugt alene fordi jeg skal prioritere introvert tid, men efter kort tid ofte bliver rastløs og indser at alle andre har lavet aftaler. Så hiver jeg en bog frem, går en lang tur, eller bager!

Min fredag aften er i grunden ikke så anderledes end de andre aftener, for jeg kan sagtens drikke et glas vin i hverdagen og blive længe oppe og jeg kan også sagtens lave lektier en fredag aften. Livet skal leves uanset hvilken dag det er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *