Af Annika Lodahl

Torsdag d. 21. marts var klyngen SALT vært for over 200 mennesker til en paneldebat om vigtigheden af tro. Panelet bestod af Ahmad Halimah fra Fredens Moské, Halfdan Muurholm fra Øsal Ling (buddhistisk tempel), og H.C. fra ÅVM.

De tre fik lov til at tale om deres tro, hvorfor det er vigtigt for dem at tro, og hvordan det kommer til udtryk i hverdagen. Derudover var der tid til spørgsmål fra publikum, hvor der var mange frimodige, der blandt andet spurgte ind til tvivl, døden og Jesu frelserrolle. Debatten satte gang i snakke i caféen efterfølgende om forskelle og ligheder på de tre religioner og om tro i det hele taget.

I klyngen SALT har vi en vision om at række ud til mennesker, der ikke kender Jesus, og vi er utroligt taknemmelige for, at kunne få lov til at afholde et arrangement som paneldebatten. Kirken var fyldt med folk vi aldrig havde mødt før, muslimer fra Fredens Moské, unge kristne fra Aarhus og en gymnasieklasse. Aftenens tema om tro vakte opmærksomhed hos mange forskellige mennesker, og det var en virkelig fantastisk og interessant aften. I SALT vil vi gerne sig tusind TAK til alle, som kom og til alle, som var med til at hjælpe og få aftenen til at forløbe som den gjorde!

OBS. Paneldebatten blev optaget og bliver lagt på ÅVMs Youtubekanal snarest muligt, så I der ikke havde mulighed for at deltage kan få lov til se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *