Ane Elisabeth Lagoni Franksen er blevet ansat i Aarhus Valgmenighed 10 t/uge, og overtager dermed Simone Nygaard Madsens stilling som kommunikationsmedarbejder. Hendes arbejdsopgaver vil bestå i at arbejde med nyhedsbrevet, de sociale medier, grafiske opsætninger og hjælp til hjemmesiden.

En lille hilsen fra Ane:

Kære Menighed

Jeg ser frem til at arbejde med kommunikation her i kirken! Jeg glæder mig til at se vores kirke med lidt andre øjne og forsøge at formidle, hvem vi er, og hvad vi ønsker for vores menighed, for vores by og for verden!

Kort om mig: Jeg er uddannet pædagog, men driver til daglig min egen lille smykkevirksomhed fra hjemmekontoret/værkstedet i Egå. Her bor jeg sammen med Jonas og vores tre drenge, Elliot (8), Sylvester (7) og Pelle (1). Vi har været en del af menigheden i 13 år. Stillingen som kommunikationsmedarbejder er et rigtig fint supplement til mit øvrige arbejdsliv, og en fantastisk måde at få kolleger på, mens jeg kan give lidt af mig selv ind i kirkens arbejde.

Jeg håber jeg kan udfylde Simones sko, og gøre det spændende og berigende for jer og resten af byen, at følge med i, hvad der sker her i vores kirke!

Vi ses 🙂

Kh Ane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *