Nyt fra daglig ledelse

Så har vi fået taget hul på 2020. Et vildt tal, som vi har hørt om i mange år, hvor der er blevet lagt 2020 planer i lange baner. Nu er det i gang. Jeg glæder mig til det, og glæder mig over livet med jer alle i ÅVM, og er spændt på, hvad vi får oplevet og skabt sammen i løbet af året.

Nyt på gudstjenestefronten

Som Jane skriver i sit indlæg, sker der lidt nyt i 10-miljøet.  Vi begynder med fællesspisning efter 10 gudstjenesten på søndag d. 12. januar. Så er der tid til at få hilst på hinanden og dyrket det store fællesskab efter en lang juleferie. Vi regner med at gøre fællesspisning til en mere fast del af 10 Gudstjenesten, og planlægger det én gang i måneden. 16 gudstjenesten er rykket til 19.30 på søndag og integreret som afslutningsgudstjenesten på Evangelisk Alliances Bedeuge. 

Familiegudstjenester

Derudover er der planlagt 2 familiegudstjenester i det næste halve år, hvor hele gudstjenesten er i børnehøjde. Første gang er fastelavnssøndag d. 23. februar. Læs mere om de nye tiltag i 10-miljøet i Janes indlæg.

Prædikener

Igennem det sidst halve år har vi kørt en prædikenserie med fokus på vores relation og hengivenhed til Jesus. Her i det nye år fokuserer vi ind på tekstrækkernes tekster og prædiker ud fra deres temasætning. 

Tak for alle jer, der har bidraget til prædikerne gennem evalueringsskemaerne. Vi bruger det aktivt på forkynderteamet. Det er horisontudvidende og yders brugbart at få jeres feedback. 

Lederkickstart

I denne nyhedsmail kan du læse om vores nye kursus ”Lederkickstart”. Der er gennem de sidste år opstartet en del nye fællesskaber i ÅVM, uden at vi har tilbudt træning og udrustning i opgaven. 

Det vil vi gerne lave om på. ”Lederkickstart” er et koncentreret træningsforløb over 6 uger, der giver en grundlæggende viden om det at lede mennesker og fællesskaber. Den er åben for alle, der oplever behovet, leder et fælleskab eller team, eller er interesseret i at undersøge ledelsesopgaven nærmere. Se mere på https://aarhusvalgmenighed.dk/index.php?id=1040

Vi har brug for flere mindre fællesskaber i ÅVM, så alle har mulighed for at blive integreret og få tætte relationer. Måske er det dig, der skal starte et nyt op i 2020? 

Mission

Igennem 2019 samlede vi kr. 352.000 ind kollekter på gudstjenesterne. Penge som er gået til mission og diakoni i Danmark og rundt i verden hos vores udsendte og gode projekter. Tak for alle bidrag til dette. I 2019 har vi fået stillet skarpt på hvilke missionsprojekter, vi vil tage ansvar for i de kommende år, hvilket var baggrunden for præsentationen af 4 missionsprojekter på årsmødet. Sammen med vores udsendte kommer vi til at samle kollekter til disse i 2020. Her igennem bliver det muligt at lære at kende projekterne nærmere, og følge dem over tid. Ud over mission vil vi fortsat også samle ind til diakoni og lokale tiltag i og omkring ÅVM. 

På vegne af daglig ledelse

David Viftrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *