Sidste Triny gudstjeneste den 3. februar kl 18.50 – Du er inviteret!

7 år, så ved man et og andet… I 2012 slog vi dørene op til den første Triny gudstjeneste. En keltisk inspireret gudstjeneste, der sætter rammen for et møde med Gud, der giver mening til måneden, der kommer. Det var visionen for de 63 gudstjenester, det er blevet til. Fællesskab, lovsang, stationer, café, stilhed, ord og forbøn har været nogle af ingredienserne. Det har været fantastisk at fejre gudstjenesterne sammen med jer, for Triny er blevet til i fællesskabet.

Den 3. februar bliver den sidste Triny gudstjeneste. Styregruppen takker nu af i stor taknemmelighed til alle de mange frivillige hænder, der har båret med i store og små opgaver i årenes løb.

Den sidste gudstjeneste har vi givet overskriften ”Og der blev stille”. Den er taget fra søndagens tekst fra Matt. 8, 23-27. Jesus og disciplene er gået i båden og rammes af et slemt uvejr på Geneserat sø. Disciplene er skrækslagne – og Jesus sover! Heldigvis vælger disciplene at gøre det eneste, der kan gøres i denne situation, nemlig at vende sig mod ham som både storm og sø adlyder. Hvad med dig? Hvad gør du, når stormen raser? Tør du tro, at Jesus kan stilne stormen – i dit indre og i verden omkring dig?

Triny gudstjenesten starter kl 19.00 – men stilletiden begynder 10 min tidligere. Efter gudstjenesten er café, hvor der bliver mulighed for at hænge ud og sige tak til hinanden og på gensyn i andre sammenhænge. Vi glæder os til at se jer!

Helge Maagaard, Susanne Jensen og Lene Aagaard Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *