Af Jane Baumgartner, assisterende præst

En dejlig novemberaften var forældre og ledere i Noahs ark, Bataljonen og Frisbee inviteret til en aften med titlen ”Sammen om børnekirken”. En aften hvor drømme og idéer fik lov til at flyve – og hvor vi sammen kiggede tilbage på året, der snart er gået. 

Efter en introduktion til børnekirken generelt fordelte vi os i tre grupper svarende til Noahs ark, Bataljonen og Frisbee og snakkede os igennem, hvad vi synes, der fungerer rigtig godt, hvad vi kunne drømme om gik bedre, og hvad vi kunne drømme om at se ske. 

Siden vi for et år siden sidst mødtes til ”Sammen om børnekirken” er der sket rigtig mange gode ting. Fx nogle dejlige lejre, et opdateret ”Himmelrum” og – ikke mindst – en skøn Bataljonklub, hvor fællesskabet er i fokus. 

Helt gennemgående var en stor ros til de frivillige, der uge efter uge lægger sig i selen for at arbejde med på at skabe tro og trivsel blandt børn og familier i kirken. 

Der dukkede mange rigtig gode drømme og idéer op til lokaleudsmykning, navnegenkendelse, nye lejre, stillezoner med bøger mv. Vi håber, at drømmene kan blive til virkelighed! Alt i alt en rigtig dejlig aften i godt selskab i et vigtigt ærinde! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *