Vi holder ikke online gudstjeneste skærtorsdag, men vi opfordrer Jer til at gøre brug af muligheden for at fejre påskemåltid den aften i mindet om det måltid, som Jesus holdt med sine disciple, da han indstiftede nadveren. Det giver mulighed for at høre beretningen om exodus – “forbigang” – påsken i det gamle testamente, hvor døden gik forbi Guds folk på grund af påskelammets blod. Det peger hen på Jesus som lammet, der ved sin egen død befrier os fra død og dom.

På grund af COVID-19 restriktioner kan vi ikke mødes fysisk i klynge- og smågrupper, men hvert hushold kan holde sit eget måltid. Singler kan mødes i små enheder 2-3 personer, så længe sundhedsmyndighedernes forholdsregler følges, og I ikke tilhører en højrisiko-gruppe.

Vi opfordrer til at indlede måltidet sammen online med andre hushold kl. 18.00. Muligvis kan I mødes online igen senere på aftenen til bøn og lovsang. Det aftaler I selv i jeres respektive netværk og sammenhænge.

Instruktion og liturgi:
Du kan finde instruktion og liturgi til måltider her.
Tilpas det selv til jeres egen sammenhæng og planlæg aftenen under hensyn til børn og evt. online mødetidspunkter.

Hvad skal vi spise?
Du finde opskrifter på det som indgår i måltidet her. Har du børn, er der gode familieaktiviteter I at forberede måltidet.

Har du spørgsmål om påskemåltid med børn er du velkommen til at kontakte Sara & Keld Dahlmann, der har brugt denne tradition fra børnene var små.

 

Keld Dahlmann
Tingvej 44
8210 Aarhus V
Danmark
Mobile +45 31 41 76 71

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *