Af David Viftrup

Så er sommeren ved at være for døren. Så her kommer lidt om hvad der sker i ÅVM frem til 11. august, samt praktiske oplysninger omkring Sommeroase for dem af jer, der skal med på det.

Sommerkalenderen i ÅVM

30. juni: 10.00 Gudstjeneste & 16.00 Gudstjeneste

7. juli: Klyngesøndag

13.-20 juli: Sommeroase

18. juli: Gratis gæstedag på Sommeroase

28. juli: Sommergudstjeneste v. Anders Michael Hansen

4. juli: Klyngesøndag

11. juli: 10.00 Gudstjeneste & 16.00 Gudstjeneste

Sekretariatet holder lukket i uge 29 og 30.

Ved behov for at tale med en præst i forbindelse med akut krise i sommerugern, kan der ringes på præstetelefonen på 31 40 17 07

Sommeroase

Mange af os mødes på Sommeroase, hvor vi som sædvanlig ligger samlet som menighed, men opdelt i grupper, som vi hver især har været med til at skabe.

Hvis du ikke er kommet i en gruppe endnu, så er det muligt at oprette eller tilknytte sig en gruppe, ved at gå ind på sin tilmelding/ordre til sommeroase. Her kan man i højre side tykke opret/tilknyt. Så får du overblik over de grupper, der er lavet, og du kan tilknytte dig en, eller oprette en.

Fællestelt:

I år får vi et fællestelt for ÅVM. Teltet vil være fyldt med borde og bænke, så der vil være muligt at spise derinde i tørvejr. Dette kan specielt være en fordel, hvis du skal ligge i telt.

Derudover vil der i løbet af ugen være forskellige arrangementer i teltet, som samler os på tværs af vores mindre fællesskaber. Dette kommer der nærmere informationer om, når vi er tættere på uge 29.

Kommunikation på Sommeroase

Under sommeroasen vil vi bruge ÅVM’s lukkede facebook side til at informere om fællesarrangementer og diverse beskeder. Er du ikke på Sommeroase, så håber jeg, at du vil bære over med den ekstra information der kommer i den uge 🙂

David Viftrup er overordnet høvding for ÅVM på sommeroase og koordinerer de praktiske opgaver, som hver år deles ud til de enkelte menigheder. Han vil op til sommeroase kontakte alle, der har oprettet en gruppe, og dermed taget gruppehøvdinghvervet på sig angående opgaver den enkelte gruppe skal hjælpe med i løbet af ugen

Har du spørgsmål under sommeroase til praktiske forhold eller ÅVM generelt, så tag gerne fat i David Viftrup på 22 63 69 54.

Rigtig god sommer til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *