Vi har nu haft glæden af at have David Viftrup i sekretariatslederstolen i to ugers tid, og derfor er det tid til, at vi kort skal høre lidt om hvad de første par er uger er gået med, og hvilke tanker han har gjort sig omkring sin nye stilling som sekretariatsleder.

Hvad fik dig til at søge jobbet som sekretariatsleder?

  • Jeg har i flere år haft en stor lyst til at arbejde mere konkret i kirke igen. Jeg har lyst til at være med til at skabe/bygge en kirke, hvor mennesker kommer til tro og kan udfolde deres tro.

Hvad har dit arbejde bestået af indtil videre? 

  • De første 2 uger har jeg brugt en del tid på at tale med staben og fået en forståelse af deres opgaver og hverdag. Så har jeg mødtes flere gange med Johannes Thomsen, som på fornem vis har kunne sætte mig ind i mine opgaver og systemerne. Til sidst har jeg talt en del med Anders Michael, hvor vi har arbejdet med at få talt os godt ind på hinanden og lave aftaler omkring vores fælles arbejde i det daglige ledelsesteam

Hvad glæder du dig mest til at komme i gang med?

  • At arbejde sammen alle menneskene. Både på staben og i menigheden. Jeg håber, at vi i hverdagen kan få fyldt ÅVM op med flere frivillige, og kan styrke samspillet med hele menigheden.

Hvad ønsker du særligt at have fokus på i dit arbejde som sekretariatsleder?

  • Først og fremmest skal jeg ind og have et godt overblik over hverdagen og værktøjerne og få etableret et godt samarbejde med og kendskab til hele staben og de frivillige tjenester. Dernæst skal jeg blandt andet arbejde med at udvikle vores økonomi, interne systemer, kommunikation og samarbejdet på staben. Derudover kommer jeg også til at bidrage til ny udrustning og fællesskabsstrategi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *