Visionssøndagen var en fantastisk dag for Aarhus Valgmenighed. Med en fyldt kirkesal og ekstra pladser ude i foyeren var kirken fyldt så meget som muligt indenfor myndighedernes retningslinjer. Filip Simonsen og bandet gav den fuld gas og førte an i lovsangen, som der var masser af tid og rum til denne søndag.

I løbet af formiddagen fik vi alle tilstedeværende et glimrende blik af, hvad der foregår i vores menighed. Gennem interviews på scenen fik et udsnit af menighedens aktiviteter og projekter taletid, som var til stor opmuntring og inspiration for os, der hørte det. Der kunne fremhæves mange guldcitater fra interviewene, men her vil jeg blot genkalde ét citat, som fortæller SÅ meget om hvem Gud er. Til spørgsmålet ’hvad har du fået ud af at påtage dig rollen som leder, kom svaret fra Jeppe, der er klyngeleder i Tilst: ”Jeg har ganske enkelt fået større kærlighed, til mine medkristne…”. Jeg synes det VAR fantastisk at høre, og det ER opløftende at reflektere over i sin hverdag, at Gud giver så mange gode gaver til hans menighed.

Visionsprædikenen fra Anders Michael rummede stærke drømme og visioner for vores kirke. Drømme om at være en kirke, som kan række længere ud til folk, helt ud bag skærmene gennem en onlineproduktion der er i topklasse, i samspil med fantastiske digitale ressourcer andre steder fra, såsom Alpha og 7 Dates.

Efterfølgende stod den på det længe ventede Cykelsponsorløb! Frivillige stod klar med franske hotdogs til folket og de 14 ryttere, som var klar til at trampe penge hjem til ÅVM og YFC Wave. Og penge, det blev der trampet ind! Efter enormt flotte præstationer af samtlige ryttere er det endelige beløb der blev samlet ind kommer over 90.000 kroner. Her skal der lyde en kæmpe tak til de frivillige der fik dagen til at lykkedes, til sponsorerne for at give rundhåndet og til rytterne for at ofre 1 time af sine gode ben på at samle et fantastisk flot beløb ind. TAK!

Alt i alt kan det ikke siges på andre måder, end at visionsdagen og det efterfølgende cykelsponsorløb var en enorm succes. På trods af restriktioner og ændringer i planen til det allersidste, så blev formålet med dagen i den grad opfyldt. 

Daniel Østerby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *