Gud har lagt en stærk drøm i mit hjerte, som nu bliver til virkelighed.

†Den første skitse er lavet, til et nyt kursus i ÅVM. Det er et kursus for pårørende til rusafhængige.  Et kursus til mennesker som elsker éen, der drikker for meget eller tager stoffer. Jeg tror, at Gud vil bruge kurset til at bryde lænker og sætte fanger fri.

Kurset opstarter i ÅVM´s lokaler den 25. januar 2021 kl.18-21 og hedder:

Misbrug trækker spor – også for de pårørende.

Jeg ser alt for mange relationer gå i stykker, blandt andet grundet manglende indsigt og redskaber til at passe på sig selv, når en man elsker, har udviklet og er i et aktivt misbrug.

Jeg ønsker, gennem undervisning, at give håb til de håbløse og mod til de modløse. Jeg ønsker at nå ud til flere pårørende, da jeg ser mange mennesker brændt ud, blive depressive, stressede osv. grundet sværhedsgraden af at have en nær pårørende, der misbruger en eller anden form for rus.

Jeg tror på, at kurset kan være med til at mindske skam, tabuer omkring afhængighed, sygemeldinger og brudte relationer ved at give undervisning i “redskaber” til pårørende til rusafhængige.

Kurset forløber over 10 mandage og det bliver en blanding af fællesskab, undervisning, livshistorier og samtalegrupper. Det er for alle mennesker, der elsker en rusafhængig eller gerne vil blive klogere på, hvad det er for mønstre man bliver filtret ind i, når man er følelsesmæssigt tæt på en misbruger.  F.eks. voksne børn af, ægtefæller/samlevere med, forældre, venner eller kollega til en rusafhængig.

Jeg er uddannet pædagog/diakon og har en efteruddannelse som psykoterapeut. Jeg har gennem ca.15 år samlet en stor erfaring med at arbejde med de pårørende til rusafhængige. Til dagligt arbejder jeg med hjemløse, der er plaget af afhængigheder og psykisk ubalance. Jeg er velsignet med et stort ekspertpanel omkring mig. Et stort fagligt netværk af mennesker og pårørende til afhængige, vil bidrage med deres viden på dette kursus.

Så kender du en, som kunne have brug for at møde andre i samme båd som dem, så bryd tavsheden og fortæl at der er et kursus på vej til dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *