Af Steen Balle

Kære venner i Dansk Oases Menighedsnetværk

Oasehøjskolen har lige nu nået en ny milepæl i sin historie, og så er vi på vej ind i en ny fase. Derfor får i her en kort status – og en invitation til vores arbejdsdage.

Kort status

  • Der kommer stadig flere elever – i dag er der 22 tilmeldte, og der er også begyndt at komme elever, som ikke traditionelt definerer sig som Oase-unge. Så vi er overbevist om at vi når de 34 inden januar 2019.
  • Kursus-start bliver d. 13. januar 2019.
  • Vi forventer at overtage bygningerne fra Silkeborg Kommune d. 1. oktober 2018.
  • Vi har lagt planer for arbejdsdage, hvor vi håber mange frivillige vil deltage i klargøring af bygningerne.

Arbejdsdage på Oasehøjskolen:

Mandag d. 1. oktober bliver en milepæl Dansk Oases historie. Her overtager Oasehøjskolen nemlig bygningerne i Oustruplund fra Silkeborg Kommune. Det bliver en stor dag, som samtidig markerer at arbejdet med Oasehøjskolen går ind i en ny fase.

For at skabe rammerne om livet på den nye Højskole er der brug for rigtig mange frivillige. Der vil være opgaver både for den glade amatør og den professionelle håndværker. Så vi håber, at du vil tage familie og venner med i bilen og deltage i den fest, vi ønsker at skabe omkring arbejdet.

Tilmelding og yderligere oplysninger her: https://xn--oasehjskolen-zjb.dk/om-hoejskolen/vaer-med-til-at-skabe-oasehoejskole/

Gud er god!

Gud i vold!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *