Vi har det seneste lange stykke tid brugt en del tid på at skabe en ny hjemmeside, og nu er den her endelig! Den nye hjemmeside er en klar forbedring af vores tidligere hjemmeside. Her er nogle årsager til hvorfor:

Opdateret og informativ: man kan vide sig helt sikker på, at de ting der ligger på hjemmesiden er aktuelle og relevante lige nu. Man kan meget nemmere og hurtigere danne sig et overblik over hvad Aarhus Valgmenighed er engageret i af diakonale og globale projekter, samt hvad kirken har at tilbyde til dig, og folk som er interesseret i kirkens arbejde.

Mobilvenlig: den nye hjemmeside er mobilvenlig, hvilket betyder, at den tilpasser sig alt efter om du går ind på hjemmesiden fra en computer eller mobiltelefon/tablet. Det gør dermed hjemmesiden meget mere tilgængelig, hvis der er noget du bare hurtigt skal tjekke.

Dette er nogle af de vigtigste årsager til, at det var på tide at få en ny hjemmeside. Derudover er det værd at nævne, at den nye hjemmeside er moderne og visuel meget mere up-to-date end vores tidligere hjemmeside. Alt i alt er vi rigtig glade for at kunne lancere en ny hjemmeside, som er flot, informativ, opdateret og mobilvenlig.

Ny måde at tilmelde sig til gudstjenester og arrangementer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *