Af Sara Dahlmann

Det er søndag, og klokken er 10.25. På med navneskiltet og så hen og nå et halvt spil bordfodbold med de andre inden vi skal ind og synge. Pyh, godt Karen er der i dag, det er nu godt med en leder man kender, når man er helt ny i Noahs ark. Om lidt er der lovsang og dans til ghettoblaster-musik. Og historier om Jesus og hans venner – og vi er også Jesus’ venner.

Imens er mini-kirken inde ved siden af igang med at vække Bamse, så de kan komme igang med at synge og høre historier.

I Bataljonen leger vi gæt og grimasser, for vi skal nemlig høre om Zakarias, der blev stum. Så får vi et hold-kæft-bolsje og ligger helt stille på gulve for at lytte til en lovsang. Bagefter er der krea og fodbold.

Inde i Frisbee har vi den obligatoriske “hvad-har-du-lavet-i-weekenden”-runde, inden der skal dramatiseres lignelser. Som altid vinder pigerne konkurrencen til sidst.

Tag vare på ÅVM’s fremtid

For de yngste såvel som de ældste børn er det vigtigt, at de føler sig kendt og set af nogle voksne, og at de har venner, som også er der i dag!

Jesus siger om børnene, at “Guds rige er DERES” – I må ikke hindre dem… I skal hjælpe dem. Vis dem vej og lær også af dem! Derfor er vi cirka 24 børneledere og samler hver søndag cirka 80 børn til børnekirken. Men vi har brug for flere forældre eller unge, som vil være børneleder eksempelvis hver 3. eller 4. uge. Er det dig?

Gør det fordi det er vigtigt og fordi, det er sjovt. Kontakt sarada@valgmenighed.dk og hør nærmere.

_MG_5573_01

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *