Af Celia Skjerning, medlem af ÅVM

At være med på Berørt var for mig en helt særlig oplevelse, som ramte på det helt rigtige tidspunkt. Jeg havde en længsel efter at blive fyldt op. At blive fyldt op af Helligånden, at lære Guds stemme bedre at kende og give slip på trangen til at have kontrollen over mit eget liv.

Igennem konferencen mærkede jeg at blive berørt af Gud på flere måder. Jeg mærkede Gud igennem fællesskabet. Det blev særligt stærkt for mig at være en del af en menighed, hvor man sætter en hel weekend af til at søge Guds nærvær, og hvor der er rum til at kunne dele tro og liv med mennesker, som man ikke nødvendigvis kender på forhånd. Jeg finder det meget værdifuldt at være en del af et fællesskab, hvor man kan være sårbare, åbne og ærlige over for hinanden, hvor man bliver lyttet til og kan lægge hinanden frem for Gud i forbøn. 

Netop gennem forbønnen mærkede jeg også at blive berørt af Gud. Jeg har i lang tid haft en tanke om, at man kun går til forbøn, når der er noget, som virkelig brænder på, og jeg har derfor ikke gjort brug af det særlig ofte. Den tanke vil jeg gerne gøre op med, fordi jeg er blevet opmærksom på, at forbøn er en helt særlig gave ind i det kristne fællesskab, hvor vi lægger hinanden frem for Gud. Det at nogle stiller sig til rådighed og vil bede for én er en kæmpe velsignelse og en måde, hvorpå Gud kan tale til én igennem andre mennesker.

Det oplevede jeg gentagende gange i løbet af konferencen, hvor ting som jeg ikke selv kunne sætte ord på blev talt igennem andre. Det har berørt mig, og jeg er blevet opmuntret i Guds plan for mig samt fået en vished om, at Gud vil udruste mig til, hvad end jeg står overfor.

Samtidig har det også været udfordrende og stukket dybere ind i nogle ting, som jeg skal give slip på, for at Gud kan få mere plads. At være med på konferencen Berørt har skabt et særligt rum til at lytte til Gud, det har styrket min trosrejse i at lære Gud bedre at kende, og det har givet mig nye perspektiver, som jeg kan arbejde videre med for at komme tættere på Gud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *