Af David Viftrup, daglig leder

Godt nytår til jer alle. Jeg håber I er kommet godt ind i det og har godt mod på 2023.

Opstart med et brag

Året er startet med et brag i ÅVM. Først en stor tværkirkelig lovsangsfest med 300 deltagere den 1. januar og så med fuld hus på begge gudstjenester i søndags. Samtidig har vi breaket nyheden om, at Keld Dahlmann efter 20 år som præst i Aarhus Valgmenighed har opsagt sin stilling med det formålet at tiltræde som generalsekretær i Dansk Oase pr. 1. februar. Så er vi ligesom i gang med året. 

Vi er rigtig glade på Kelds og Dansk Oases vegne, og ønsker dem begge stort tillykke med det nye samarbejde. Vi sætter stor pris på at være en del af Dansk Oase, og vi glæder os over, at der er fundet en god og spændende løsning, som vi glæder os til at følge effekten af og være i samspil med. 

Samtidig giver det også lidt ekstra travlhed på staben, hvor vi i løbet af januar skal runde opgaver og ansvar af med Keld, og finde den rette plads på den korte bane til hans opgaver, imens vi arbejder frem mod en langsigtet løsning. Den 29. januar afholder vi en fratrædelsesgudstjeneste, hvor vi siger tak for de 20 år som præst i ÅVM.

Fællesskabsfokus og ledertræning 

I februar sætter vi igen fokus på at italesætte muligheden for at komme med i et mindre fællesskab i ÅVM, og hjælpe folk ind i en klynge, eller en intro-smågruppe. Det er vigtigt, at vi har fællesskaber nok, hvor man kan knytte an, for ellers stopper menighedsfællesskabet ved gudstjenestens tilbud. Vi tror og ved, at der er så meget mere i det at være menighed sammen. Derfor har vi også fokus på at træne ledere i foråret, og give dem visioner og værktøjer til at kunne lede fællesskaber. Eksisterende eller nye man får hjerte for. Vi kalder vores ledertræningsforløb for ”Lederkickstart”, hvilket har opstart den 9. februar. Måske du skal med eller kender en, der kunne have gavn af det. 

#BERØRT – Konference april 2023

I de næste måneder varmer vi også op til #BERØRT konferencen. Mange, der har deres gang i ÅVM, har oplevet, hvordan erfaringer med Guds ånd har været livsforvandlende. Samtidig er det for mdeange i ÅVM stadig et lidt uudforsket område, som man har hørt om eller kun berørt perifært. Med konferencen drømmer vi om, at gøre det tilgængeligt for alle, og sammen som menighed søge Guds nærvær og forstå og erfare mere af Helligåndens dybe. Husk derfor at sætte kryds i kalenderen den 14.-16. april, hvor vi åbner dørene for konferencen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *