Ugen nærmer sig, hvor ÅVM-familien hiver teltpløllerne op af posen for at banke dem i den odderske muld. Hiv duften af teltduge og støvede campingvognshynder godt ned i lungerne – det er tid til SommerOase

Af: Julia Sakskjær Nielsen

På en grå og regnfuld fredag er det fristende at lade blikket vandre ud af kontorvinduet og længes efter sommerferie. Duften af våd sommerregn hænger uværgeligt sammen med minderne om dansk sommer, som vi kender den bedst.

Men det er ikke det eneste der indikerer, at sommeren er over os. På staben har vi gennem længere tid talt om SommerOase. En stor del af menigheden drager hvert år sydpå mod Odder, hvor vi slapper af i hinandens selskab, nyder det – forhåbentligt – gode vejr og kommer tættere på Gud.

Vores Gud – Skaber og Far

Selvom der er meget fritid på SommerOase, så er den væsentligste grund til at tage på camping et ønske om at få et møde med Gud.

De næste tre år er temaet på SommerOase “Vores Gud.” Hvert år fokuseres der på en forskellig side af Gud som henholdsvist Fader, Søn og Helligånd. I år er temaet Faderen, og vi begynder i år en rejse sammen, hvor vi undersøger mere om, hvem Gud er.

Som deltagere er vi med til at stille spørgsmålet og forhåbentligt bringe hinanden lidt tættere på svaret. Ugen byder både på seminarspor, undervisning og tid til at diskutere de input du får.

SommerOase har plads til alle

En af de ting som gør, at jeg holder af SommerOase, er, at der er rum for dig, uanset hvor ung eller gammel du er, og om du er mest til stille og rolige omgivelser til fart over feltet. Der er plads til, at ungerne med krudt i måsen kan få brændt uanede mængder energi af i de utallige arrangementer i blandt andet RockSolid, at de unge mennesker, som ikke har småbørn, kan være oppe så længe, de lyster.

På SommerOase er der kort sagt plads til at være dig selv.

Det er ikke for sent

Sidder du med en bittersød smag i munden, enten fordi du aldrig har været på SommerOase, eller fordi du af en eller anden grund endnu ikke har meldt dig til, så er der stadig mulighed for at tilmelde sig.

Du kan læse mere om SommerOase på dette link.

Hvis du gerne vil snuse lidt mere til, hvad SommerOase er, eller du har lyst til et dejligt gensyn så se videoen herunder.

 

photo-4_01   photo-3_01

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *