af Jannik Bjerg

Det lyder flot hvad?

.. Det er det også. Faktisk er det flot, af mange forskellige årsager.
Det vigtigste er julehjælpen. Det hænger nemlig sådan sammen, at alt overskud fra Det Himmelske Juleshow, går direkte til Kirkens Korshær, og Frelsens hær. Det er nemlig dem, der er bedst til, at dele det ud som julehjælp. De har gjort det i mange år.

Sidste år. Altså i 2015. Uddelte de tilsammen julehjælp til lige omkring 620 familier. Det var 620 familier, der derfor fik lov til at holde en jul. 620 familier lyder godt nok af meget, og faktisk var der familier, der havde brug for hjælp, men ikke kunne få den. Der var ikke midler nok.

Det Himmelske Juleshow er drømmen om, at ingen familier går uden hjælp til jul, i 2016.

Nu tænker du måske noget i stil med: ”Kan det virkelig passe, at så mange har brug for økonomisk hjælp?” .. Eller måske tænker du: ”Er det ikke deres egen skyld?”. Det er begge gode og gyldige spørgsmål.
– Lad mig starte med at sige ”ja”. Ja, der er rigtig mange der har brug for hjælp. De sidste år er mængden af søgene familier steget stødt. Desværre. Om det er deres egen skyld? Tjaa. Måske? Måske er det faktisk forældrenes skyld, at der ikke er midler nok til, at holde en jul. Måske købte mor og far et hus, de satsede godt nok lidt på deres jobs, men det er der jo mange der gør? Så blev far fyret. Ligepludselig var der ikke råd til noget som helst, mor blev sygemeldt og…

… Man kan forestille sig meget. Men det er aldrig børnenes skyld. Det er fuldstændig ligemeget hvorfor, en familie har brug for hjælp. Hvis behovet er der, og det er det, så skal hjælpen også være der.

Vi vil helt vildt gerne gøre noget ved det her. Vi vil gerne skabe muligheden for, at børn ikke behøver have ondt i maven når de skal i skole, fordi de ikke har en herlig jul at fortælle om.

Det Himmelske Juleshow er manifestationen af det ønske.

– Hvordan vi vil gøre det, spørger du?

Vi holder en fest. En kæmpe fest. En kæmpe fest med eksplosioner af lyd, lys og jul. Der er så mange solister og dygtige musikere fra hele landet, der alle stimler sammen, og øver i vildskab. Alle gør det forresten gratis. Alle synes nemlig, at det er en tæske god idé, det her. Det kan vi godt lide, for det giver os flere penge at give videre. Det her bliver en fest, som du ikke har lyst til, at gå glip af.

Skynd dig at skaffe din billet. Den er billig, så skaf også et par stykker til naboen eller kollegaen. Det Himmelske Juleshow er en fest for vores næste. Sammen tager vi ansvar for problemet.

Det bliver en himmelsk jul i år!

Læs mere på www.dethimmelskejuleshow.dk  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *