Af David Viftrup, daglig leder

Sommer i ÅVM 

Så er sommeren kommet over os, og du sidder med sidste nyhedsbrev på denne side af sommeren. Tak for første halvdel af året sammen. Det er et privilegie at bygge menighed sammen med jer, og mærke jeres engagement og hjerte for at tjene, invitere Gud med ind i livet, og gøre ham kendt for andre i både ord og handling.

I år indeholder sommeren igen det velkendte ”SommerOase” i Horsens, hvor vi skal være sammen med hele vores Oasefamilie. Det glæder vi os til, og det ser ud til, at mellem 350-400 personer kommer til at ligge i ÅVM-lejren inklusiv de børn og unge, der er på hvert deres spor. Det er virkelig dejligt at mærke, at mange stadig har lyst til at deltage efter 2 års pause, og vi glæder os til at være sammen med mange af jer i den uge. 

ÅVM på SommerOase

Som det fremgår af nyhedsmailen, så har vi igen et stort ÅVM fællestelt på SommerOase. Vi bruger nogle af de erfaringer, som vi har fået gennem de sidste par år til ”SommerOase i ÅVM”, for at skabe fællesskab på tværs af vores mindre fællesskaber. I teltet vil der være mulighed for at følge streaming af møderne, for dem, der har svært ved at deltage i teltet, og det vil være muligt også at bruge teltet til at spise og grille sammen. Vi har vores 3 gasgrill med, som kan benyttes hver dag.

Tak for de generøse gaver til global mission og diakoni

Hver søndag optager vi kollekt under gudstjenesterne, som oftest går til et globalt missions projekt eller diakonale projekter i Aarhus. Nedenfor kan I se, hvordan det har fordelt sig det sidste kvartal. Der er indtil nu kommet kr. 270.000 ind i kollekt i 2022. Tak for jeres giversind ind i de projekter, hvor I har været med til at give. 

Kollekter 2. kvartal

Ukraine – Mad til flygtningeKr. 12.549
KSA kirkenes sociale arbejdeKr. 9.030
Made In Hope – FilippinerneKr. 18.822
Børnehjemmet i RumænienKr. 10.304
RwandaKr. 9.250
Ukraine – mad til flygtningeKr. 4.065
Kasper Breindahl – SAT7Kr. 8.345
RwandaKr. 12.549
Christian Vestergaard – BangladeshKr. 7.415
Ukraine – Mad til flygtningeKr. 10.796
Hjælp til hjemløseKr. 11.165
Børnehjemmet i RumænienKr. 6.040
I altKr.120.330

Derudover har vi fået to sponsorater fra virksomheder, der samlet har givet kr. 60.000 til henholdsvis arbejdet i Manilla, hvor Michelle kæmper for at hjælpe kvinder ud af Trafficking, og til at hjælpe de ukrainske flygtninge i Aarhus. Fantastisk. 

Må Gud give jer en rig sommer med tid til afslapning, opladning, fællesskab og fornyet tro og håb. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *