Af David Viftrup, daglig leder

I foråret har der været inviteret til tre samlinger for Young Professionals. Et begreb der dækker over unge, der er kommet i gang med arbejdslivet efter endt studie, og er i en ny livsfase, hvor studietid er skiftet ud med arbejdsliv, samtidig med, at man stadig identificerer sig som ung.

At nå denne livsfase i Aarhus betyder ofte, at man har sagt farvel til mange af de venner og relationer, man har bygget op gennem studietiden. Som universitetsby er det naturligt at mange flytter videre ud i landet efter endt studie. Enten for at vende hjem til ”hjemstavnen” eller flytte hen, hvor jobmulighederne viste sig. Dermed opstår der ofte et vacuum for dem, der bliver i Aarhus, og der er brug for at bygge nye relationer med folk, som er i samme livsfase som en selv, kan genkende de samme nye udfordringer, og finde relevante fællesskabsformer, der passer til hverdagen.

På samlingerne har vi arbejdet med flere af elementerne fra prædikeserien ”Med Gud på arbejde”, og har dermed sat fokus på hvordan Gud ser på arbejdslivet, hvordan han har kaldet os til at være der, og ønsker at udruste os til de opgaver vi sidder med.

Samlingerne fortsætter efter sommerferien med en månedlig samling, hvor man mødes hjemme hos undertegnede. Kan du genkende dig selv i målgruppen, så er du velkommen til at være med. Du kan følge os på Facebook, hvor datoerne for samlingerne lægges op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *