Af Betina Engell Grøngaard

De sidste ca. 2 år har jeg gået i et terapiforløb. I sommers efter en terapitime havde jeg oplevelsen af, at nu var der igennem de sidste par år stille og roligt blevet pillet det ene lag efter det andet af mig – igennem terapeutens arbejde med mig var sorg, vrede, smerte osv. blevet fjernet fra mig og nu var vi kommet helt ind til den “rigtige” Betina – klar til at modtage fra Gud og give til verden hvad Gud har lagt mig på hjerte.

Derfor faldt det også helt naturligt at starte på DigDeeper her i efteråret. Det har været en så fantastisk oplevelse. Gud har talt stærkt om Hans kærlighed til mig. Stærkest for mig har været, at jeg igennem kurset har læst hele Det Nye Testamente. Jeg har aldrig tidligere så koncentreret læst Guds ord. Som én sagde på kurset “Det er som om, jeg er blevet en del af historien” – sådan har jeg det også! At vandre så tæt med Jesus har været intet mindre end livsforvandlende for mig.

At jeg har fået lov at se Guds godhed mod mig så tydelig her i efteråret, har gjort det meget let at tage beslutningen om, at jeg selvfølgelig også skulle deltage på GoHigher. Det gør jeg så nu. Vi er bl.a. blevet undervist i hvordan Gud taler til os igennem vores drømme. Jeg har mange gange i mit liv oplevet, at Gud har talt til mig om natten igennem mine drømme, men undervisningen har skærpet mit fokus på dette område, og det har været en velsignelse for mig.

Jeg vil gerne dele en drøm med jer, hvor Gud har talt tydeligt til mig.

Drømmen foregår i et latinamerikansk land. I dette land har man en tradition for, at men 1 gang om året ifører de unge piger i brudekjoler og sætter håret op, så de tager sig det bedste ud de kan. De lidt mindre piger bliver klædt i brudepigetøj og får også håret sat pænt. Brudepigerne bærer på gaver. Pigerne går rundt i byen og deler gaverne ud. To “brude” og to “brudepiger” kommer til mig og giver mig en gave. Jeg vågner fra drømmen og spørger Gud hvad drømmen betyder. Med ét ved jeg, at de fire piger, der kom til mig er engle. Wow! Jeg spørger Gud hvad det er for en gave, han har til mig. Det er svært at forklare, men det er som om Gud taler til mig inde i mit hoved og fortæller mig, at Han vil give Klaus og mig en særlig gave – han vil sørge for os, så vi ikke kommer til at mangle noget. Efter drømmen var jeg meget rørt og overvældet over Guds omsorg for mig og min familie.

Tænk, at Gud taler så tydeligt og præcist til mig, når jeg allermest har brug for det. Halleluja for det! Det finder jeg trøst og styrke i.

Al ære til Gud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *