Af Peter Viftrup Højlund, teologistuderende og kommende præsteaspirant i ÅVM

Kære menighed, 

hvor er jeg beæret over at få lov til at træde ind i rollen som præsteaspirant hos jer, og på den måde blive en endnu større del af det pulserende menighedsliv, som har kendetegnet ÅVM siden grundlæggelsen i 1990.

Det fylder mig med både dyb ærefrygt og stor begejstring at få lov til at være en af dem, der skal gå foran og udstikke en retning for vores fantastiske kirke.

Den opgave vil jeg ikke tage let på, og derfor er jeg også fuld af taknemmelighed over for menighedsrådet, som har valgt at give mig den nødvendige tid til at vokse ind i opgaven som præst.

I de kommende 2 år som præsteaspirant er det mit store ønske at få lov til at lære jer bedre at kende, at blive fortrolig med de pastorale opgaver og, vigtigst af alt, lære at lytte til jer og til Gud.

Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

Kærlig hilsen Peter 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *