Af Arvid Asmussen

Kære menighed!

Fra 1. januar og til 1. juli rejser Elise og jeg og vores 3 børn til Atlanta i USA. Her vil vi beskrive lidt om turens formål og hvad vi tror det kommer til at gøre ved os.

Elise og jeg længes efter at få fornyet vores kald til tjeneste. Vi har begge en fornemmelse af at Gud har ”noget mere” til os som ægtepar – både til vores familieliv og til vores tjeneste. Vi længes efter at se mere af Guds godhed og Guds kraft. Han er både bedre og stærkere end vi tror og har set indtil nu.

Vi har læst i Nehemias’ bog at det ikke bare var mændene – men familier, der genopbyggede Jerusalems mure og at det tog modet fra Israels fjender. Vi tror, vi skal være en familie, der sammen bygger Guds rige i Danmark.

Turen er en sabbat. Et pusterum. En hviletid efter et par hårde år med en del forandringer. Vi har mistet et barn og fået et barn. Menigheden har været igennem en hård tid. Jeg ser tilbage på 10 års ansættelse i menigheden og har brug for nye kræfter og inspiration til næste sæson.

Turen er for mig også en studieorlov og i den henseende er formålet med rejsen at co-write og netværke med kristne musiker og lovsangsledere i Atlanta og Nashville og at jeg derigennem udvikler sig som sangskriver og lovsangsleder. Jeg har også et kald til at oprejse nye lovsangsledere i Danmark og det vil jeg søge ny inspiration til hos min mentor, Aaron Keyes og hans lovsangsskole, ”10.000 Fathers”.

Arvid og Aaron

Aaron Keyes er lovsangsleder og sangskriver og leder lovsangsskolen “10.000 Fathers” (https://bit.ly/2kChxSA), som har base i Atlanta. Lovsangsskolen fokuserer på discipelskab og ledertræning af lovsangsledere fra hele USA. Jeg var selv elev på ”10.000 Fathers” skoleforløb i 2013-15 og har siden da opbygget en stærk relation til Aaron Keyes, som igennem årene er blevet en god ven og en mentor for mig. Aarons tjeneste har været den vigtigste inspiration for mig personligt og for lovsangsskolen Kantoriet, hvor Aaron også har undervist flere gange. Sidst Aaron var i Danmark, medvirkede han på SommerOase 2017 som taler og lovsangsleder. Elise har to gange været med i Atlanta og derigennem fået en stærk relation til Megan, Aarons kone. De er blevet vigtige forbilleder for os i det at være en familie i tjeneste.

​Jeg er desuden tilknyttet sangskriver- og artist-netværket “Common hymnal” (https://bit.ly/2NcStLG), som arrangerer sangskrivercamps i Nashville-området og fungerer som promotionselskab for upcoming artister. Netværket har allerede promoveret, oversat og indspillet et par af mine sange.

Elise vil i hele perioden være på barsel med vores nyfødte, Karla Viktoria. Hun vil også være en del af lovsangsskoleteamet. Desuden vil hun deltage i forskellige kurser, særligt omkring forbøn (indre helbredelse) og profeti.

I perioden er jeg blevet bevilget 6 måneders studie- og sabbats-orlov fra Aarhus Valgmenighed, heraf 2 måneder med løn. Derudover lever vi af Elises barselspenge, samt støttemidler fra fonde og private sponsorer. Vi har stor tillid til at Gud nok skal sørge for os.

Vi vil gerne holde jer herhjemme opdateret omkring hvad Gud gør i vores liv. Vi har lavet en blogside, som I kan følge med på: asmussenpaaeventyr.home.blog

Vi glæder os helt vildt til at tage afsted. Og flybiletterne er bestilt – vi rejser d. 3. Januar!

Kærlig hilsen

Elise og Arvid

Silje, Levi og Karla Viktoria

One thought on “En sabbatstur til USA

  1. Ønsker jer en velsignet rejse/orlov. Sig til, hvis I har brug for kontakter i Nashville… vh Hanne Baltzer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *