Gudstjeneste med grill i parken, cykelrally og sponsorløb.

Dato/tidspunkt: 29. Maj 2015, kl. 10.00-15.00

Den 29. maj bliver en festdag, hvor hele ÅVM-familien samles til gudstjeneste kl. 10 efterfulgt af cykelrally og grill i Åby Park. Der er ikke rundstykker inden gudstjenesten! Gør klar til en dag med hygge, Gud, cykling, løb, græs, grill, vind i håret og slik. ALLE er velkommen!

HUSK kød + tilbehør, service og et tæppe at sidde på.

Efter gudstjenesten samles hele menigheden til grill i Åby Park, hvor der afholdes Cykelrally og sponsorløb, som samler ind til Alpha Danmark og ÅVM. Læs mere herunder.

OM GRILL
ÅVM står for: Grill + sennep, ketchup og remoulade og salg af sodavand, slik mm. Du medbringer: Kød + tilbehør, service og tæppe.

OM CYKELRALLY
Vil du være med som deltager og samle penge ind til Alpha Danmark og Aarhus Valgmenighed? Der køres 1 time på en rundstrækning på 1 km.
1: SMS “Tilmeld cykelrally” til 31463115 eller send email til info@alphadanmark.dk med navn, emailadresse og telefonnr. Så modtager du alt nødvendig info.
2: Find sponsorer
3: Cykel topstærkt og vær med i konkurrencen om superflotte præmier!

OM SPONSORLØB
Som noget nyt i år er der også arrangeret løb, som kommer til at foregå på stierne i Åby Park. Der løbes 1/2 time på en rundstrækning på ca. 650 m.
1: SMS “Tilmeld sponsorløb” til 31463115 eller send email til info@alphadanmark.dk med navn, emailadresse og telefonnr. Så modtager du alt nødvendig info.
2: Find sponsorer
3: Løb så mange omgange som muligt og vær med i konkurrencen om superflotte præmier!

Vil du være sponsor så kig på sponsorvæggen i Aarhus Valgmenighed, hvor du kan se hvilke cykelryttere og løbere der stiller op.

Vinderen bliver ham/hende, som samler flest penge ind – men der bliver også gode præmier til den hurtigste, nr. 2 og 3 mm. (sidste år fik alle ryttere faktisk en præmie)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *