Sara Dahlmann – Leder af børnekirke

Hvorfor kan du kalde ÅVM for din familie?

Århus Valgmenighed har været mit åndelige hjem de seneste 20 år – og nu også mine børns åndelige hjem. Jeg er blevet meget formet og velsignet af at være en del af dette fællesskab, hvor jeg har fået lov til både at bidrage og modtage.

Hvilket dyr minder du mest om og hvorfor?

En kat – lydløs, kan li sit eget selskab, elsker solvarme og gåture og får uanede kræfter når hun skal beskytte sit afkom.

Beskriv din arbejdsdag i ÅVM

Jeg møder kl. 8 og står af og til for lovsang og læsning til vores tidebøn. Hvis jeg er heldig samarbejder jeg med praktikant eller anden frivillig om nogle opgaver, ellers koordinerer og forbereder jeg en del foran skærmen. Indimellem er der møder med andre ansatte og frivillige børneledere. Da jeg kun arbejder 30 timer, har jeg mulighed for at være hjemme de fleste eftermiddage, når børnene har fri fra skole.

Hvem er din favorit bibelperson og hvorfor? (Jesus gælder ikke)

Disciplen Peter – han lærte så meget om hvad hans egen styrke ikke formåede, og så meget om Guds styrke og dybden af Guds nåde. Han er så “virkelig” en person, som Herren elsker og kalder og bruger helt vildt.

Hvad var den sidste bommert, du lavede?

Fornylig stod jeg ved kassen I Lidl med hele storfamiliens ugeindkøb – uden pung – men så tilbød en venlig herre fra Århus V. at betale med sit kort, hvorefter jeg overførte beløbet til ham via Mobile Pay. Dejligt med venlighed!

Det var selvfølgelig også dumt at skade achillessenen i efteråret og humpe på krykker i 8 uger, køre på pensionist-crosser rundt i “the hood” (Åbyhøj) og lade mand og børn passe alt derhjemme.

Hvad er din yndlings lovsang og hvorfor?

Det er tit en af Arvids – eller en af de børnelovsange jeg selv skriver – jeg elsker enkle dybe sandheder om Gud, det har jeg nemlig brug for at minde min sjæl om igen og igen.

I vil alligevel ikke kende de ældgamle lovsange fra min DTS-tid for 23 år siden

Hvad bliver du aldrig god til?

Indretning og dekoration, small talk, forstå B-mennesker, sidde stille til funky musik,

Hvordan ser din fredag aften ud?

”Alle mine kyllinger – kom hjem”, jeg prøver at samle familien om et godt maltid. Hvis vores ældste er hjemme fra efterskolen er det særlig hyggeligt. Der må godt være lidt rødvin, store mængder slik (til børnene), TV eller spil. Og så har nogle af børnene måske aftaler, overnattende gæster o.l.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *