Af Jane Baumgartner, assisterende præst

Sommerferien nærmer sig, og vi kan se tilbage på et dejligt halvår i børnekirken. Der har været gode klubaftener i UngVM, Teenklubben, Frisbee og så det første halvår med en Bataljonklub. 

Halvåret har også været præget af gode familiegudstjenester fyldt med sang og glæde og dejlig aftensmad samt fællesskab på tværs om søndagene. 

Nye familier og børn er kommet til, og børnene og de unge inviterer deres kammerater med til klubaftener og ind i fællesskabet. 

Intet kunne dog lade sig gøre uden en trofast flok af frivillige, der investerer tid, nærvær og smil i vores børn og unge og skaber et rum, hvor troen og fællesskabet med andre kan vokse og folde sig ud. 

En del af lederne deltog i foråret på LederKickStart, og det gav i den grad et boost i forhold til at tænke visionært og strategisk om klubarbejdet – og i at se sig selv som ansvarlige ledere. UngVM-ledergruppen lavede på eget initiativ en visionsaften og til efteråret vil Frisbee-lederne samles til en lignende visionsaften. 

Til efteråret kan vi se frem til mange gode klubaftener og dejlige søndage i menighedens fællesskab – og vi vil se frem til både en bataljon-lejr og forhåbentligt også en frisbee-lejr. Himmelrummet står overfor at få en opfriskning med maling mv, så det fremstår mere farverigt end nu. I løbet af de kommende uger vil vi forhåbentligt kunne ansætte en assistent i børnekirken med fokus på de yngste aldersgrupper. Herudover er vi i overvejelser om at genstarte legestuen til august. Men – alt dette og mere til kommer I til at høre meget mere om til efteråret! 

Der er altid lidt udskiftning i lederflokken og for efteråret ser det ud til, vi særligt har brug for nye frivillige i Frisbee; særligt til søndagene. Det må I gerne overveje – og kontakte Jane Baumgartner og/eller Filip Arnbjerg for en uddybende snak om mulighederne. 

Har du lyst til at bidrage i en af de andre grupper er du også MEGET velkommen! I forhold til genstart af legestuen, hører jeg også meget gerne fra jer. 

Må I alle få en dejlig sommer fyldt med smil, sol og gode oplevelser! 

Tak for medleven og forbøn! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *