Sommeroase er på vej, og det giver en masse spørgsmål omkring, hvordan man kommer til at bo med folk man kender, hvad skal man spise og hvilke muligheder er der for, at folk kan komme at besøge mig og opleve Sommeraoase? Alt dette får du svar på her

Hvordan kommer jeg til at bo det rigtige sted:

Allerførst skal du tilmelde dig sommeroase. Her bliver du bedt om at skrive, hvilken menighed du kommer i til daglig. Her vælger du Aarhus Valgmenighed. Når du har tilmeldt dig, har du muligheden for at lave eller tilmelde dig en gruppe, så du kommer til at lægge tæt på dem du kender.

Vil du skal lave en gruppe, så kan du følge denne beskrivelsehttps://billet.danskoase.dk/side/opret-en-gruppeHar én af dine venner allerede lavet en gruppe, så kan du tilmelde dig den gruppe ved at følge denne beskrivelsehttps://billet.danskoase.dk/side/tilknyt-til-en-gruppe

Hvor kan vi få mad fra?

I år er der to muligheder, Leth Catering – der også har pølsevogn på Oasetorvet, og Hou Slagteren, som mange allerede kender fra tidligere år.

På nedenstående link kan I se menu og priser samt bestille mad til jeres landsby – begge firmaer tilbyder at bringe maden ud til jeres fællestelt. I bestiller  og afregner direkte hos Hou Slagteren eller Leth Catering:

https://www.sommeroase.dk/planlaeg-besoeget/koeb-mad/mad-til-faellesskabet-1

Det er selvfølgelig også muligt at bestille fra de andre boder, Indisk mad, madpandekager, kebab eller falafler, disse tilbud bliver slået op på:

https://www.sommeroase.dk/planlaeg-besoeget/koeb-mad

Dagsbilletter

Sidste år valgte vi at sende Dags-fribilletter ud til Oasekirker, menigheder og fællesskaber, det gør vi ikke i år.

Vi har i stedet valgt at sende en fribillet til alle har lavet en tilmelding til SommerOase, det er mere end 1100 dags-fribilletter, som bliver sendt ud Ændringen skyldes at man gerne vil have den enkelte deltager til at invitere en ven, nabo eller familie til at komme og opleve hvad SommerOase er.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på staben i ÅVM.

Frem mod sommeroase forbereder vi et særligt program i ÅVM lejren. Det kommer du til at høre mere om, i de kommende uger†

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *