Af Simone Nygaard Madsen

Lørdag d. 17 december blev Det Himmelske Juleshow efter lang tids venten, endelig afholdt. De foregående måneder var der blevet skruet op for opmærksomheden og diverse plakater i kirken, posts på Facebook og megen mundtlig omtale fik i hvertfald mine forventninger til at stige. Jeg havde intet at sammenligne med, da 2016 var første år at, showet blev afholdt. Da dagen kom blev jeg enig med mig selv om at pænt tøj var passende til sådan et arrangement med lækkert musik og orkester. Til min tilfredsstillelse var jeg ikke den eneste der havde fået den tanke. Synet af andre som også synes at anledningen fortjente lidt mere dress-up end normalt, en proppet kirke, julestemning, fantastisk sceneopsætning. Det kunne kun blive en fantastisk aften!

Det var en fantastisk aften, en aften med julefred og påmindelse om julens egentlige budskab. De mange smukke julesange med kristne budskaber blev sunget af nogle rigtig dygtige kunstnere, og jeg må indrømme at Andreas Hejslets udgave af “Lille Messias” næsten overvældede mig til tåre da vi sad inde i Citykirkens store sal. Efterfølgende hørte jeg hans sang på repeat resten af julen (Den ligger på youtube, så ved i det).

Arrangementet var som at åbne en gave fra mor og far uden at have nogen anelse om hvad der er indeni, men du ved at de altid giver gode gaver. Først bliver du overvældet af synet af hvad der er indeni pakken, dernæst kan du høre dens lyde da den bliver pakket ud, og til sidst forekommer den ultimative glæde ved at se hvad den kan præstere og hvor stor pris du sætter på den!

 

Hvad synes publikummet fra ÅVM om showet?

 

10360952_10153012707327668_3951131380654144454_n

Sebastian Kastrup Nielsen

Med Det Himmelske Juleshow havde jeg to ønsker: 1. At komme i julestemning, 2. At være til et meningsfyldt juleshow. Begge dele blev i allerhøjeste grad opfyldt. Der var et fantastisk højt niveau på både band, kor og solister, som gav nogle store oplevelser, og samtidig var det en stærk oplevelse at være samlet på tværs af kirker i Aarhus og samle ind til mennesker i vores by.

 

10371989_10152387028675653_4559297629247434132_n

Heidi Graugaard Nielsen

En lang række af de meget spillede julehits fik nyt liv ved juleshowet. Det var virkelig gennemført og professionelt! Samtidig føltes det som en meget meningsfuld måde at lade mig underholde på, når jeg kunne hjælpe med til at dem, der ikke har de samme ressourcer som mig, kunne få en lidt bedre jul!

 

10687004_10206164318925184_398672991435350688_n

Morten Dahl Nielsen

Det himmelske juleshow var over al forventning og det var lige før det havde en himmelsk effekt i små glimt. Jeg sad glad og imponeret under hele showet over de dygtige musiker og sanger, men der var specielt et øjeblik der var anderledes.

Jesper Smalbro fik gang i en groovy basgang, der i sammenspillet med trommeslageren, Jimmi Bech, skarpe slagspil, gav mig minder om alle de gode musikoplevelser jeg selv har haft, når jeg har været ude at spille musik. Det minder mig om dengang jeg som lille dreng startede til klaver og senere gik over til bas og guitar. Hvordan min musik i mange andre sammenhænge fra Open Air Strandkoncert til gudstjenester har kunne skabe glæde og højt humør.

Jeg tror Gud ville minde mig om, at det er vigtigt vi bruger de gode gaver og talenter han har givet og udrustet os med. Det er vigtigt vi holder os tæt til Ham, for det er derfra al det godt kommer. Vi skal huske på, at Han er træet og vi er grenene, som der også står i lignelsen om Det Sande Vintræ i John 15, 1-8: ” v5 Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt; for skilt fra mig kan I slet intet gøre.”

 

12187868_10153691920743537_2581425005123288995_n

Theresa Førrisdahl Terp

Det Himmelske Juleshow var en fantastisk og julestemningsskabende oplevelse! Der er to ting, som var med til at gøre aftenen helt kanon! Den første var det tydelige engagement, den energi og den professionalitet som musikere, kor og sangere udviste. Det var så godt! Det andet var tanken om, at hele overskuddet gik til julehjælpen. Fedt koncept! Jeg glæder mig allerede så meget til næste år!

 

10431339_10204411410028507_4741670609823486864_o

Charlotte Lundgaard

Når det kommer til julen er jeg all in, så da jeg fik at vide, at der ville blive arrangeret et juleshow i City Kirken tog det mig ikke lang tid før billetten var købt. Julen for mig er en tid hvor man gerne vil gøre lidt mere, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, en fornøjelse som desvære ikke alle har råd til, det var derfor at jeg købte min billet så hurtigt, da jule showet var med til, at samle ind til de familier, som virkelig havde brug for det.

Da dagen kom for det himmelske juleshow, som jeg havde glædet meget til, sad jeg med dejlige mennesker fra min kirke, da kom jeg til at tænke på, hvad julen betyder for mig, og hvad for en forskel, man kan gøre for andre. Så fra den dag af besluttede jeg mig for, at sætte penge til side så jeg kan give en god gave til en famile der virkelig har brug for det i 2017. Det var en fortryllende aften med en fantastiske opsætning, men mest af alt en stor tak til dem der satte dette igang og de mange frivillige.

 

14212813_10210552657402362_8183555291303097376_n

Heine H. Nielsen

Det Himmelske Juleshowet er et fantastik show med julestemning, fantastiske sanger og mening. Under alt glimmeret og det fantastiske udsmykning, ligger der en alvorlig mening med showet. Hunderede af mennesker i Aarhus har brug for en håndsrækning. Derfor synes jeg at dette juleshow aktuelt i dag.

 

13263797_10154164701932243_976607739509748803_n

Filip Simonsen

Jeg var til det himmelske juleshow den 17 December og hvilket show! Jeg tog afsted sammen med min kæreste, og man kunne godt frygte at man ville blive bombarderet om hvor gode vi skal være til jul, og hvor mange penge vi skal smide efter julehjælp. Det var slet ikke tilfældet. Det at få en personlig historie gjorde rigtig meget for oplevelsen, og man kun nævnte julehjælpen én gang, og til gengæld lagde stor vægt på denne ene sektion fungerede rigtig godt. Selve showet var en stor julefest, med virkelig dygtige artister, og man kom i julestemning. Jeg havde ikke selv lagt mærke til hvor tæt vi var på jul, men det gjorde juleshowet mig sandelig opmærksom på – på en rigtig god måde! Tag med næste år – du vil ikke fortryde dette

 

Hvis i vil se nogle fantastiske billeder fra showet, så klik her: http://www.runeherholdt.dk/juleshow2016-galleri 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *