Der er altid fest og glæde i ÅVM den første tirsdag i måneden, når 15-20 Frisbee’er drøner rundt i caféen. Nogle spiller bordfodbold eller leger fangeleg, mens andre hænger ud i sofaen og viser de sidste nye spil på mobilen, alt imens det dufter skønt fra køkkenet af den dejlige mad, vi altid spiser sammen

Af: Christoffer Olesen

Vi er på mange måder begyndt på en frisk i Frisbee. I sommers fik vi nye ledere, en masse nye Frisbee’er og et nyt omdrejningspunkt for undervisning, andagter og vores daglige tale om og med Gud. De nye ledere har bragt ny energi og nye synsvinkler, og det har været spændende at høre deres nye idéer og overvejelser. I fællesskab er vi ved at finde ud af, hvad der fungerer bedst i praksis.

Til vores sidste event lavede vi et improviseret skuespil over David og Goliat og historien om Jesus, der helbreder en lam. Derefter snakkede vi om, hvad vi kunne lære af de historier, og hvad vi kunne sige Gud tak for på baggrund af det. Dette hænger sammen med det nye materiale, vi har fået, og som netop handler om at lytte til Gud og forvente hans indgriben. Vi forsøger altid at finde tid til at være sammen med Gud, så vi ikke kun snakker om ham.

Frimodige børn

Der er et rigtig godt fællesskab blandt børnene, og det er dejligt at se dem blive mere frimodige til at dele glæder og bekymringer med hinanden, når vi snakker sammen i smågrupper. Et af vores fokusemner for tiden er forventningen til at Gud griber ind. Vi bruger derfor meget tid på at bede sammen og ligge de ting frem for ham, som fylder i vores liv.

Frisbee er et dejligt sted at være, og hvor er det dejligt, at der kommer så mange børn hver gang. Tak til jer forældre fordi I støtter op om det og sender jeres børn af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *