Gennem november og december har vi i ÅVM haft mulighed for at købe julegaver til børn i Åbyhøjgaard og Tousparken med udgangspunkt i konkrete ønsker fra børnene.

39 ønsker kom ind, og tirsdag d. 19. kunne Anine og Benedikte køre ud med alle gaverne.

Dorte Pedersen der er boligkonsulent i området har været den, der har indsamlet ønskerne fra beboerne og giver gaverne videre til dem. Her fortæller hun lidt om betydningen af gaverne:

”Jeg skal hilse og sige tusind tusind tak fra de forældre, der har været forbi og hente gaver til deres børn. De bliver både glade og rørte over at andre, som ikke kender dem, rækker ud og gør noget, der glæder deres børn og familier. Så jeg sender al glæden og krammene videre til jer og alle fra Aarhus Valgmenighed, der har støttet initiativet med julehjælpen.

I skal vide, at julehjælpen er større end ”bare” gaverne. De bliver noget dejligt konkret, som betyder, at familie/forældrer/børn, som vi ikke har noget at gøre med i forvejen, henvises eller bliver opmærksomme på vores sociale tilbud. Gaverne bliver en anledning til, at vi kan fortælle mere om, hvad vi kan hjælpe med, og om de lokale aktiviteter og fællesskaber, man kan blive en del af, som kan være til gavn for familierne på længere sigt.

Jeg har igen i år fået kontakt med nye lokale familier, som gerne vil inviteres med til familieaktiviteter, sociale tilbud osv. i Åbyhøj”. Jeres gave har altså ikke kun gjort en forskel juleaften – det har for flere familier betydet, at de får bedre støtte og et større fællesskab i fremtiden. Endnu engang tak for, at I har været med til at få det til at ske!”

Glædelig jul og godt nytår fra Ønsketræ-teamet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *