Af Anine Svendsen, Benedikte Andersen & Nadia Steiner, arrangører af Ønsketræet

Sidste år startede vi en ny juletradition i ÅVM, der forhåbentlig bliver en tradition af en sådan kaliber, at den som juleand og brune kartofler ikke kan undværes, hvis det skal blive sådan rigtig jul — nemlig ønsketræet til Åbyhøjgårdens og Tousparkens børn!

Det handler, kort fortalt, om, at børnene indleverer deres juleønsker, og at vi opfylder dem! I vores nabolag bor der nemlig familier, for hvem julen er økonomisk vanskelig at håndtere, og vi ser det derfor som et stort privilegie at kunne forsøde deres jul.

Sidste år kom projektet sent i gang, hvorfor ikke alle ønskerne nåede at blive taget, og teamet derfor måtte købe de resterende gaver for indsamlede penge — i år er målet derfor, at alle ønsker bliver taget!

Hvis du vil være med

Juletræet står allerede klar ude i caféen, og børnenes ønsker hænges løbende på træet i form af julehjerter, der angiver et ønske til en værdi af ca. 300 kr., barnets køn og alder samt et nummer.

Hvis du har lyst til at give en gave, tager du et hjerte, skriver dit navn og telefonnummer ud fra hjertets nummer på oversigten på opslagstavlen, køber gaven, pakker den ind og lægger den slutteligt under træet (senest 17. december) med hjertet på og eventuelt en lille hilsen til modtageren. Det er vigtigt, at hjertet ligger på gaven, da vi ellers ikke ved, hvilket barn den er til. 

I menigheden har vi vidt forskellige økonomiske forudsætninger, så vi vil opfordre til eventuelt at gå flere sammen om en gave, hvis decemberbudgettet ellers ikke kan gå op.  

Vi glæder os til i fællesskab at sprede juleglæde blandt udsatte børn og unge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *