Lederkickstarten er ÅVM’s grundlæggende ledertræning og kører over 4 moduler på 4 aftener. Der er 14 deltagere på forløbet her i foråret.

Vi har spurgt Ane om at fortælle lidt om forløbet hun deltager på. Det kan du læse herunder:

Hvad hedder ud, og hvad laver du til hverdag?

Ane Hølmkær, 21 år

Jeg går til daglig på Musikkonservatoriet

Hvad var baggrunden for at du tog på Lederkickstart?

Jeg tog på Lederkickstart, fordi jeg synes, det er enormt spændende at være med til at lede fællesskaber, og jeg vil meget gerne lære mere om hvad god og sund ledelse er. Udover det er jeg til dagligt leder i ÅVM’s klynge Agenda – så jeg er taget afsted sammen med de to andre ledere af min klynge.

Hvilke emner har I haft fat i på kurset?

Til at begynde med havde vi noget intro til ledelse, så vi havde et fælles udgangspunkt at arbejde ud fra. Efter det har vi haft fat i noget om Lederens opgaver og roller, og om hvordan vi også har forskellige styrker som ledere. Og sidst snakkede vi om det at lede mennesker i fællesskaber.

Udover det ser vi også en video derhjemme mellem hver gang vi mødes. De har handlet om lederens bønsliv og lederens sundhed.

Hvad oplever du har været spændende ved kurset?

Jeg synes, det har været spændende at lære om de forskellige typer ledere, og forstå hvordan vi hver især går til ledelse forskelligt.

Derudover har det også være meget interessant at lære om, at forskellige mennesker skal ledes forskelligt – det er selvfølgelig også meget udfordrende, men det har været spændende at få nogle værktøjer til det.

Hvordan kan du se, at du kan bruge læringerne fra kurset i fremtiden?

Jeg tænker konkret, at jeg som klyngeleder kan bruge læringen fra Lederkickstart. Jeg har lært noget om at lede fællesskaber ud fra de visioner og værdier man har, og hvordan man er med til at danne et sundt og balanceret fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *