Af Rebekka Gimm, Hjælp til Hjemløse

En helt almindelig onsdag trillede vi vores ladcykel ind under et træ i Mølleparken. Den dag glædede vi os lidt ekstra. For cyklen var fuldt læsset med gullasch og ostemadder, og inden længe havde flere af borgerne samlet sig omkring os, og ventede pænt på at kunne få en portion varm mad. Andre sad på bænkene og bød os velkommen med kram og smil.

Det er ikke hver dag, at vi får lov til at dele mad ud til de mennesker, som vi møder på gaden. Men vi har altid kaffe, suppe og kakao på kanden, og for borgerne er det også noget særligt. At de kan komme hen til os, få noget varmt at lune sig på og vælge vores selskab til eller fra, som de vil. Vi ønsker nemlig at møde dem, hvor de er. I deres liv. Under de vilkår, som er deres. Menneske til menneske. 

Frivillige hænder og hjerte for udsatte borgere

Udover gadeplansarbejdet har vi det seneste år i foreningen haft flere frivillige hænder i gang. Både i vores flyttearbejde, på gaden og i vores genbrugsbutikker. En særlig tak til de to klynger fra ÅVM og UngVM, som lagde et stort stykke arbejde i vores genbrugsbutik på Trindsøvej! Det er dem, I kan se på billederne herunder.

Nu er jeg selv og Mathilde ikke længere ansat, men foreningen er fortsat fyldt med mennesker, som har hjerte for udsatte borgere. Kærligheden til mennesker i nød var det, der startede foreningen, og det vil være det, der fortsat holder liv i det. 

Stor tak til ÅVM for indsamlinger og opbakning gennem tiden. Jeres bidrag har fortsat stor betydning for foreningens arbejde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *